Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 05:57 PM   #227 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Çok özür dilerim başka bir şeyler yazarken burayı kaçırmışım.Hayal abla tam şımarmıştım ah bir öpücük koparttım demiştim ki bir de baktım ne göreyim azar yemişim arkasından.
Hemen aktarıyım efem nasıl yaptığımı.Bankaya gidicektim bugun yazmıştım zaten.Gitmeden önce şöyle bir imgeleme yaptım;
Kendimi bankaya gitmiş olarak gördüm ve veznede işimi bitirip çıktığımı hayal ettim en kısa zamanda.Kısa metrajlı film gibi oldu.Saniyesi saniyesine yaşadım diyebilirim.Sonra gitmiş olduğum vezneye ışık gönderdim ve teşekkür ettim çok beklemeden işimi halledip çıktığım için.Ondan sonra akışa devam ettim.Evden çıkmadan önce enerjimi serbest bıraktım ve bankaya gittim.
Gittiğimde önümde tam 30 kişi vardı benim numaram 185 ti ve numaratör 155'i gösteriyordu.Her zaman 2 vezne çalışan banka buguün 4 vezne çalışıyordu.Ve çok kalabalıktı her cuma olduğu gibi.Hiç telaş yapmadım ve bekledim.10 dakika bile sürmedi sıranın bana gelmesi.imgelediğim vezneden çağırıldım!!Her ay çektiğim banka kabusum bu sefer eğlenceli geldi.Çünkü ben bir şey yapmıştım ve onu izleyip eğleniyordum.
İşimi bitirdim ve çıktım.Gönderdiğim ışığa tekrar teşekkür ettim yardımlarından dolayı ve Mümin'e de ışık yoladım bana bunu öğrettiği için bilmem ulaştı mı?Ona sormak lazım.
Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla