Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 11:32 PM   #13 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
hayalcim ve suzzy de izmir ayağını oluşturup orda ziyaret edersiniz çok kişi olmak zorunda değil 3-5 2-3 kaç kişi olursa olsun önemli olan geçmişimizin ve geleceğimizin değerlerini bilmek hatırlamak
uygun olduğum sürece bende izmir grubuna seve seve katılırım tabiiki...

pisicim düşünceli kardeşim benim...tebrik ediyorum seni bu hassasiyetinden dolayı.. super
ben garip bir im işte naparsınız

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
bencede güzel bir fikir eminim onlarda bizim kadar mutlu olurlar ziyaret ettigimizde tabi birde ankaradakileri ayarlayabilicek biri olsa bende gitmeyi çok isterim herkes dogustan sanslı olamıyo malesef biz elimizde böyle bir fırsat varken degerlendirelim ziyaret edelim çünkü yarın hangimiz onlardan biri olmıcamıza eminiz ki ben seve seve katılırım
anlkara ayağıda toplaşsın bence kendi aranızda bir gün belirlersiniz