Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2008, 02:47 AM   #7 (permalink)
McDaniel
Teğmen

Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yerimde olsanız naparsınız ?

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim desteğinizi yardımlarınızı esirgemediğiniz için. Aslında bunu içimde hep ukte olarak saklıyacaktım ama ne kadar büyük bir hata yapacağımı yardımlarınızı esirgemediğinizi görünce çok daha iyi anladım.

Tıpkı geçmişte olduğu gibi bu günde kız arkadaşım, sevgilim olabilecek kişiyle konuşurken ailemin beni arayıp telefonun niye meşgul gibi sinsi sorular sorması canıma tak ettirdi. Geçmişte yaşadığım ilişkime girmeden önce ailemin bu kadar müdahaleci olacağını beklemiyordum ancak yanıldığımı daha ilişkimin başında anladım evet yürümemesinin sebebi ailem değildi belki ama acaba bana destek olsalardı, yıkmak yerine bütünleştirici olsalarda bu kadar basit olabilir miydi diye de düşünmeden edemem.

Şimdi de bir kız arkadaşım, sevgilim belki de gelecekte çok daha ciddi düşünebileceğim bir insan hayatıma girmek üzere. Ancak geçmişte yaşadığım sorunlar inanın bu ilişkiye başlama aşamasında beni geri adım attıracak kadar çok korkutuyor. Sonuçta ''biz aileniz tabiiki karışacağız'' diyen bir aile yapısının içindeyim ve öyle bir kararlılıkla bu söyleniyorki sanki şimdi olduğu gibi durum seneler sonra da böyle olacak gibi.. Ümit ediyorum süreç beni yanıltır.