Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2008, 07:59 AM   #37 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

Evet güzellerim..yine burdayım
bugün kendimi iyi hissediyorum..dünden itibaren sizin de fikir ve önerilerinizi alarak telkin dinleme düzenimle ilgili biraz oynama yaptım :)
meğersem tüm gün ardarda 3 tane farklı telkini çevire çevire dinlemekmiş benim beynimi yoran ve strese sokan sanırım..
şimdi 5 saat sadece erteleme dinleyip...ardından 2 saat ego ve 2 saat suçluluk dinledim ve beynim daha rahat etti :)
ha bu arada gözlerimin renginde bariz açılma oldu..eskisinden çok daha güzel görünüyorlar..sıcak bir bal rengi tonu oldular :)

bir de şunu keşfettim sanırım..ertelemenin bana fazla etki etmemesi sebebi arasında dinleme düzeninin yanısıra odamda kullandığım renklerin de etkisi var sanırım..benim odam mavi ağırlıklı...mobilyalarım mavi..çarşafım mavi...araya kırmızı biblolar falan ekleyeceğim kırmızı renk harekete geçirip çalışma şevkini arttırıyomuş..bunu zaten biliyordum da tembelliğin oda rengimden olabileceği aklıma gelmemişti...bakalım odama kırmızı birşeyler ekledim ufak tefek de olsa..inşallah işe yarayacaktır...fazla mavi renk uyuşturuyor beni sanırım

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla