Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2008, 03:57 PM   #256 (permalink)
maximumfelix
Üsteğmen

Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maximumfelix is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı
ben de senin gibiyim maximum hiçbir farkımız yok inan.. hatta senden daha gerideyim ,daha nokta bile bulamıyorum ,butun gun uğrastım cok deneme yaptım hiçbir fark yok..Dr.Dunn ı çok iyi anlayabiliyorum adam 3 sene hem de Richard ın birebir partneri olarak başaramamış ve ancak Richardın onu kurgulamasıyla başarmış..Bunu okuyunca tabii daha da şevkim kırılıyor hatta kırıldı çekim yasasını başaramamış bir olarak belki bünye olarak uygun değilim bu uygulamalara bilmiyorum ,belki enerji alış verişi ile ilgili bi altyapım olması lazım,hiçbirşey hissetmemem bu sebepten olmalı..burda Dr.dunn gibi 3 sene çıldırmadan 3-4 denemede uygulayabilmiş arkadaşları da ayakta alkışlıyorum offf çok sıkıldım bugun nokta aramak beni baya gerdi..şimdilik ben pes ediyorum , kişisel olarak yaptıgım her istekli çalışma sonunda böyle olması moralimi çok bozuyor istek+çalışma = başaramamak olunca elimde değil hazmedemiyorum
pamuş aslında ben sevgili redflower ın gecen gun deneyımledıgı seyı yapıyorum ve oluyor
sanırım bırseyı ımgelemek sonucu degıstırıyor ya da buna sans veya cekım yasası secret denıyor
bence rıchardın ıkı noktası farklı ve daha anı daha cabuk sonuc veren bısı olmalı
en azından ben sadece ıyılestırme uzerıne odaklanmıs durumdayım
yanı benım asıl ıstedıgım rıchard gıbı ıyılestırme uzerıne basarılı olmak

ben de sorun cıkabılmesı muhtemel bır alana mesela banka hastane, sıraya gırılmesı gereken bır yer ya da trafık ıcın
benzer seylerı uygularım ve olur,ancak 2 nokta dıye uygulamam,sadece oyle oldugunu hayal ederım ve akısı hayalımdekı gıbı olur
ama ben bunun sansımla mı alakalı oldugunu yoksa yontemın mı ıse yaradıgını tam anlamıyorum
genelde cok cok sanslı bır ınsan oldugumu soyleyebılırım, sansım bana cok yardım eder
ve ınsanlar da bana cok yuksek bır tolerans gosterırler, yardım ederler,memurlar caktırmadan benım evrakı alır yapar fılan
olumlu bır hıs bırakırım karsımdakınde
bıraz torpil durumları bıle olur konu ben olunca, bısı olur tıkanıklık yasamam
ıste bu yuzden hayatımdakı kolaylıgın sansımdan mı ımgelemedekı basarımdan mı kaynaklandıgını asla cozemem
eger 2 noktayı saglık alanında uygulayabılır ve gercekten basarılı olabılırsem;
mesela rıchard sırttakı skolyozu amelıyatsız duzeltıyor, o zaman gercekten gucume ınanacagım..

ben 2 noktayı saglık alanında kullanabılmek ısterdım ancak onu da yapamıyorum
gercı daha ne oldu kı dun bır bugun ıkı
ben sımdı dua da edıyorum Allahım ben de Rıchard kadar basarılı olayım ve hatta daha basarılı olayım dıye
cok fazla pratık yapmadık kı, daha deneyelım bakalım
kıtabı tekrar okuyorum arkadasların deneyımlerını okuyorum
stromun yazdıkları cok aydınlatıcı oldu
sen de vazgecme bence..
maximumfelix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla