Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... gülsem mi ağlasam mı...telkinlerin etkisi mi? merak ediyorum???
insan yarım şişe birada sarhoş olur mu? evet ben oldum...:=) bugün arkadaşlar yine içmeye çağırdı? hayır dedim,işim var dedim...dinlemediler eve geldiler alıp gittiler beni...belliki düzeni önceden kurmuşlar masada her şey vardı...bira,rakı hatta ne alakaysa votka bile vardı...
neyse ben biradan başladım...biranın yarısına geldiğimde kafamın nasıl döndüğünü anlatamam...ilk başta çaktırmadım ama baktım içtikçe kötüleşiyorum ve midem bulanıyor yarıda bıraktım...şişeyi attım...içemeyeceğimi söyledim ...ayağa kalktım ama ayakta bile duramıyordum...hayretle bana baktılar...çünkü aralarında çoğu zaman en çok içen bendim ve çoğu zaman ben onları eve bırakırdım...ama kafam gerçekten çok dönüyordu...şimdi onlar bıraktı beni geldim eve...hala kafam dumanlı sayılır...geçen günde 5 veya 6 şişede öldüm öldüm dirildim...anlatmıştım...neyse galiba bu telkinler bende böyle bir etkide yaptı...aslında seviniyorum...
ama galiba yeni arkadaş çevresi edinmem gerek...eskilerle bu iş yürümez çünkü...bunu paylaşmak istedim... |