Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2008, 12:05 AM   #222 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam biricik günlük naber 05 tehmuz 00:01

her zamanki dvrann aynı iş güç dert keder fena can sıkıntısı ilaçların verdigi stres malum durumumuz
bilmiyorum garip bi durum içersindeyim aklımı meskul etmesi gereken baska seyler var aam aklım baska seylere odaklanıyo
yada ne bileyim soyle dusunuyorum ben üzülmeyi hak ediyorum galiba hep tekrarlıyorumya dünyaya ne verirsen onu alırsın diye galiba ben kötü bi insanım :s simdi kızcaksınız bana ama bu felsefeyle o cıkıyo hep kötülük buldum sanaldan bile cankam ddigim insan def etti beni :p resmen defol git dedi suratıma karsı demekki ben aşalık bi insanım benki karıncayı dahi incitmem bilmiyorum sonum nereye varıcak telkinleride dinliyorum faydasını cok az bi gördüm ama nedense bana etk etmiyo bu arada doktora karsı olan korkum gitdikce cogalıyo bu sefer yırtdık ama bu kontrolde kesin hastaneye alacak beni :S istemiyorum orda kalmak verdigi ilaçları bile yarım yamalak alıyorum :P ne ise günlük doktor defteri bi kenara
kaç sayfa yazı yazdım sana en içden ve kalpden söyle ben neyim gözünde nasıl bi insanım ?
selametle by