oo üstad hoşgeldiniz (az evvel duruyla konuşuyodum o söledi )üye olmuşsunuz gelip bi selam verim dedim
uzun bir zaman önce sitenizi incelemiştim..özellikle secretin tamamen raftaki albenisine kapılarak alıp yüzeyselliğine şaşıran biri olarak(onu da self hipnozla ilgili bir kitabı ararken görmüştüm:) sizin sitede secretin eksiği yazısını gördüğümde sevindiğimi hatırlıyorum.....Yazılarınız dan gördüğüm ve sonradan kepstan da öğrendiğimiz kadarıyla -ki onun da bize gayet güzel paylaşımları oldu- içi dolu ve öğrendiklerini doğru şekilde kullanabilen biri olduğunuzu düşünüyorum.Eminim sizinle beraber paylaşımlarımız daha da renklenecek hoşgeldiniz ..
Bu arada geçen gün yaşını biraz almış bi abimizle tanıştım bayağı uzun bi sohbet ettik oda eft eğitmeni aynı zamanda kendisi de bazı konular da eğitim almayı düşünüyordu.Çeşitli kişisel gelişim konularında oldukça değerli ve spesifik bilgilere sahip.Sizinle tanışmayı istediğini söylemişti..Mesela benim özellikle dikkatimi çeken seneler önce Dianetic diye bi kitap okuduğumu söylemiştim o da şu anda orada bahsedilen 'temiz insan' diye bir kavram var.Onu gerçekleştirecek yöntemlerin daha da geliştirilerek uygulamalarının anlatıldığı ingilizce bir siteden bahsetti (hatta vakit bulursam yapabildiğim kadarıyla bende inceleyeceğim) peakstates.com ..v.s.
neyse daha paylaşırız inşallah