merhaba bigci, opet fullforce buğdaylı kullanıyorum, senin gibi gençleri de pistlerde görmek isterim
. alacağım baaakk anahtarını ona göre, dostum
kendine niye bu kadar haksızlık yapıyorsun? çok umutsuz ve olumsuz konuşuyorsun bence, yazdıklarından anlayabiliyorum seni. sen iyi bir insansın,
dünyaya güzel bakabilen bir insansın ama sen bardağın boş tarafına bakıyorsun niye daha dolu değil diyorsun. önce bak bardaktaki suya mutlu ol.
sevdiğin kız başkasıyla evlenmiş ne önemi var, sonuçta hiç kimse vazgeçilmez değildir. yarın başka bir güzel çıkacak karşına ve onu seveceksin inan,
yeter ki dönüp hep arkaya bakma, önüne bak biraz da. ünlü bir bilgine sormuşlar: gözlerimiz neden önde diye, o da şöyle demiş: geri de bıraktıklarımıza
bakmamak, ileriye bakmak için demiş. çevrene bak binlerce, milyonlarca insan var. hayatın sadece bir kişinin etrafında dönmüyor ki, yeni yeni insanlar tanıyacaksın, onları belki daha çok seveceksin, ihtiyacın olanın onda olduğunu göreceksin. hayat sonuçta hep aynı değil dün başkaydı, bugün başka, yarın daha başka olacak. boşuna demiyorlar ki değişmeyen tek şey değimin kendisidir diye. hayata olumlu bak, göreceksin o da sana olumlu bakacak. sevgilerle