Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2008, 01:21 AM   #224 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam canim cananim cankim ,

halen daha sana kirgin olmama ragmen yaziyorum.. ben sana öyle kelimeleri söylemekten bile acizken söyledi yaptigindan dolayi affedemiyorum,

rahatsizligina ve hastaligina veriyorum ve sana yinede kiyamiyorum.. Hic kimse iyi günler gecirmiyor, aci ceken yada üzülen sadece sen degilsin, ama sen

bunlar hakkinda rahat konustugun icin

yada konusabildigin icin kendini sadece böyle görüyorsun.. Yarali bir kalbim var, yarali bir gönlüm var demistim sana ama yinede yol ilerleme yolu diye

düsünüyorum ve hep

böyle hareket etmekten alisa gelmis olan katilasmis duygularimi aciklamaktan hoslanmiyorum.. Belki dogru belki yanlis... Herkes farkli davraniyor bu konuda...

Benimde böyle yapim var iste... Hakkimda böyle yazdigin icin buraya girmek bile istemiyorum.. Cünkü Cünkü bana aci veriyor yazdigin... Cünkü ben bu

davranis bicimini hak etmedim.. Benim icin yapilan yorumlar icinde birsey demiyecegim, tek tarafi dinleyerek hareket edenler icin bir söz demeye gerek bile

duymuyorum ama asil üzücü olan bu yorumlara sen beni sevdigini idda eden cankim sebeb oldugun icinde ayriyeten üzgünüm.. Evet hayatimda onca

yasanilmis acilardan sonra sevgiye aska karsi katilasmis bir

kalbim var ve duygularimi aciklamaktan, yani sorunlarimdan bahsetmekten fazla hoslanmiyorum ama inan su an o kadar üzgünümki, anlatilacak gibi degil..

Yinede sagligina duaciyim ve yinede Rabbimden daima iyiligini istiyorum yinede dualarimdasin.. Sen beni kötülemisin ama ben yinede seni cankim olarak

görüyorum.. Cünkü asil önemli olan bu zor günlerinde bu dediklerinin rahatsizligindan ve duygu yogunlugundan geldigini ve gecici oldugunu bilmek ve ona

göre davranmak diye düsünüyorum... IYIYE DAIR NE VARSA RABBIM DAIMA SANA VERSIN...

Ve olan biten´den Allah sahit, ben herseyi ona havale ediyorum, o insaallah sikintilarimizi giderecektir...

Sevgi ve Saygi ile Kal cankim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla