Alıntı:
kısmen Nickli Üyeden Alıntı
böyle dalgalanmalar olur,mekanik değiliz ki.ama bence canın bu telkinlerin kalitesinin düştüğünü öğrendikten sonra bozuldu.ya mutlaka etki etmiştir.hem önceden dediğim gibi ya bunu bi sene sonra öğrenseydin .asıl o zmn canın sıkılırdı.hem altı üstü bi su sesi,alıştın da zaten,dinle gitsin.sanki dinlerken elini kolunu bağlıyolar,zindana atıyolar seni .telkin bu sihir yapmıyo kimse bu arada ben en az 5-6 ay dinlemeyi düşünüyorum daha da fazla dinleyebilirim bu şekilde.gerçekten bilinççaltı temizliği için bu kadardan aşağısıyla da yetinmek istemem böyle bi imkan varken elimde.sen de bi süre dinlicem de alıştır kendini.mucize değil bu telkinler(ama mucizeye yakın bişey o da ayrı ).bak anca 1 ay olmuş zaten sen de hemen bırakmayı düşünmüyodun herhalde,o yüzden rahat bırak kendini.dinle şevkini kırma.bi bıraktın mı ,bi daha dinlemen daha zor oluyo.kafan sağlim olsun.tekrar indir dinle.bişeycik olmaz.
kendine iyi bak,topla hemen kendini |
çok tşk. ederim ama sorun o değil ki ben 1 yıl da dinlerim ama problem şu benim bekletilerim çok yüksek telkinlerden ama şu içimdeki karamsarlığı da atamıyorum
telkinler de az bişey etki etseler kendime gelicem ama wave