Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
işsizlikten kokmuyorum...yaşama tarzımdan belki..lüksleri mümkün oldugunca sokmuyorum içeri...bazen gelecek kaygısı şeytan atar üstüme.. |
Lalezarcım eğer çalışmasaydım ben de gelecek kaygısı duyardım.Ben eşimle evliliğe karar verirken herşeyi tırnaklarımızla beraber yapıcaz diye söz verdik birbirimize.Ne onun ailesinden ne benim hemen hemen hiç bir yardım almadık ve borçlu da kalmadık. Şu an ben işten ayrıldığım için az da olsa zorlanıyoruz ve bu durumda bir an önce iş bulmak zorundayım..
Şu an bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama istemek yeterli değil ona hem maddi hem manevi açıdan zengin bi gelecek sunmak isterim. Ha maddiyat olmadan mutlu olamaz mısın dersen hem de çok herşey lüks değil ama yalnız ben değil. Eğer eşin sana ve oğluna yeterli imkanları sunuyosa diyecek sözüm yok. Ama ben çalışmadan hiçbirşeyi allaha havale etmem. Şimdiki dualarım iyi, güzel, huzurlu bi iş üzerine ve aydınlık bi gelecek aileme ve bana. Tabiki Allah ne derse o olacak ama biz de bişeyler katmalıyız. Herşeyi kadere bırakmamalıyız. Sadece görüşüm bu.