Serkan'cığım ne oldu sana yine kendini böyle kötü hissediyorsun.Ben bir yıl önce senin gibi isyanlardaydım .Ben ne kötülük yaptımda bukadar çok sorun yaşıyorum diye isyan ediyordum.Bir yıl oldu çekim yasası ile tanıştım ve sonra sıkıntılarımız devam ediyor amaben eski Serpil değilim .Bende bariz değişimler oldu hayata çok olumlu bakıyorum ve artıkçok güzel hayaller kura biliyorum SAna öncelikle çekim yasası yani secret kitabını veya flimini öneririm .Ben secretten sonra hayatımı gözden geçirip şükretmem gereken şeylerin listesini yaptım ve ne çok şeye şükretmem gerektiğini gördüm .Benim bukadar çok şükredecek şeyim varken kendimden utandım ben sadece olmayanları görmüşüm ve kendimi hep kötü hissetmeye ayarlamışım şimdi sabah kalkıp şükürlerimi yapıyorum ve hayat bana güzel yüzünü gösterdi.
Sen değerli bir çocuksun lütfen kendi kıymetini bil.Bende DR çok korkarım bak iyi hatırlattın bunada EFT yapayım.Hayatını boş kuruntu ve üzüntülerle geçirme kendini geliştirmekle geçir her yönden böylece sen kendin için iyi bir şeyler yapmış olacaksın .Bak bana 44 yaşında kendini bulmuş biri hayata dört elle sarılmışım ve hayat bana güzelliklerini göstermeye başladı.
Kendine senden başka hiç kimse yardım edemez sen iste ve kendine yardımcı ol bak sitedeki yöntemlerin çok faydaları dokunuyor denemeni tavsiye edrim.