Ynt: siz aşmışsınız ürktüm herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.mp3 leri zaten 10 gündür dinliyordum dediğniz gibi ego güçlendirici ve suçlulukla başladım biraz daha dinledikten sonra kendine güven ve kilo vermeyi eklemeyi düşünüyorum.değişiklerden bahsetmek için biraz erken bir iyi bir kötüyüm.bu siteyi bulmadan önce iyi olmaya ,bunun için çabalamaya(insan dibe vurunca karar vermek zorunda kalıyo ölemeyeceğine göre iyleşmelisin bu böyle gitmez diye)karar vermiştim.İlk olarak spora başladım malum depresyon şişmanlatıyo 2 yılda 18 kilocuk aldım(yaaa).Hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım.hatta doktora gidip check up yaptırdım bişey var mı diye.Tabii ki hormanal bi bozukluk çıkmamıştı.biliyodum ama insan emin olmak istiyo.Şimdi sekiz kilo verdim çok fazla aç kalmadan sadece akşam atıştırmalarını kestim.biraz daha zaman geçsin(yani biraz daha toparlanıyım)
kendimden ve de kilomun gidişatından sizleri haberdar ederim.
Ne diyodum hıı evet kendimle ilgili ne yapabilirim diye internette gezinirken bu site çıktı karşıma ilaç gibi yani(secret yasası mı acaba?) evet o kitabı da okudum ana fikri anladım ama kendimi olumsuz fikirlerden kurtamıyodum kötü düşünüyodum ve dolayısıyla mutsuz oluyodum.şimdi bu siteyle beraber kitabı bi daha okumaya başladım bi kenarda bırakmıştım.
şimdilik bu kadar (bu bile benim çook ben eskiden kendimden hiç bahsetmezdim hem de internette tanımadığım insanlara) |