teşekkürler çok teşekkürler hayal ablacığımmm beniimm söylediklerin beni kendime getirdi yüzmde kocaman ama kocaman bir gülümsemeye sebebiyet verdin o güzel allah ım da senin yüzünü her daim güldürsün ablacığım
hala kendime güven sorunu olan bir insanım yüzde yüz düşünce kitabında yazar arkadaşının babasının 65 yaşında hukuk fak.bitirip 20yıl avukatlık yaptığını yine 85 yaşında resime başlayan ünlü bir ressamdan bahsedrken yine böyle bir kaç örnek .. hayran olmamak mümkün değil insanı nasılda mutlu edip cesaretlendiriyor eevt hala nedense geldiğim noktayı hala kabul edip eskisi gibi hala acabalardan kurtulamıyorum .. makyaj yapmayı çok seven sülü bir bayandım bu sene makyaja karşı ilgim nedense azaldı fazlalık gibi gelmeye başladı doğrusu ev de arada makyaj yapıp giyinen bir indandım şimdi rahat şeyleri doğallık kendimi daha rahat hissettiriyor aslında özledim de av de de olsa hafif bir makyaj yapmayı bazen aklıma geliyor eskisi gibi makyaj yapmak aman boşver diyorum sonra kendime yine de yarın sabahtan itibaren hafif bir makyaj yapıp kendimi tekrar deniyeceğim senin de söylediğin gibi hayal ablam benimm
seni seviyorum ablacığımm