Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2008, 12:11 AM   #227 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlük naber nasılnısn ben hiç iyi degilim
bu aşalık dünya bana yapcagı son şeyi yaptı dert üstüne dert bu gün zihin dışı bi hareket yaptım ****aradım :S galiba tekrar baslıyor gibi bi şeyim bu ilaçlar yetmiyo bana uyusmak istiyorum tamamen uyusmak istiyorum telefonu ne ara elime aldıgımı ve ne ara o kişileri aradıgımı bilmiyorum :S ama aramısım işte sonra kafam dang etti lan ne oluyor dedim ilaçlar fazlamı kacırdık nabdık :s bilmiyorum ama saten o zıkımla baslam sebebimde bu idi zehra beni terk etmişdi r etmişdim ölmeyi denemişdim olmamısdı ve tekrar denememek icin oylesine kafa dagıtıyım diye basladım ve zor bırakdım
gerimi baslıycam ben ona :'( güvenim sıfır artık eski serkan gelmişdi gerek yarıslar gerek işte cankam ama eski serkan tekrar yerini güçsüz serkana bırakıyo gibi gözüm kararıyo ilaçlar dedigim gibi cabuk tesir etti işte ilaçları almama ve doktora gitmeme sebebim bu idi ilaçları aldıgım zaman yetmiyo ilaçlar bana vucudum en azındann kubar istiyo :S şimdi bana kızıcak herkez ama lütfen kullanan bi kişi ile önce muhabbet etsinler {{ tv den izledikleri hariç yüz yüze nefeslerini dinlesinler göz bebeklerine baksınlar ]] sonra gelin bana azar cekin ok . gerçekden cok büyük bi batak :'( ama ben kurtuldum bi daha düşmemmmmm bilmiyorum mutluk neyde gizli nerelerde düşünüyorum fakat bulamıyorum ben kötü bi insanmısım lanet bi insanmısım öylediyolar sadece onu biliyorum
mustang abla keske bende senin gibi mutlu olabilsem
ama telkinler geri tepiyo her hal bende bu güne kadar hiç bi etkisini görmedim :O su sesleri hariç onlar rahatlatıyo beni ama beni telkinlerden dahada rahatlatan bir şey var titanic film müzigi canım sıkıldıkca açar dinlerim yada uzanırım yatagıma kaparım gozlerimi takarım kulaklıgımı kulaklıkla dinlerim
ama telkinler etkilemedi bi türlü
bilmiyorum benim sonum ne olacak :P tek istedigim şey henuz bırakma aşamasında oldugum lanet seye tekrar baslamayım bu arada ben hala bırakmadım ilaç ex diyolar doktor kontrolünde onlardan alıyorum anti deprasyon ilacı diyolar bi nevi ex onlarda sakinleştirici ilaclarla beraber bi yıgın ilaca bogdular beni benim bilinmeyenlerim var günlük beni gerçek hayatta tanısan inan benden en az 100 metre uzakdan gitceksin sanki 7 bela hüsnüyüz :p mahelleye girdigim zaman tüm pencereler kapanıyo cocuklar azarlanarak evlerine cagrılıyo
kısa kollu thiserle bile gezerken utanıyorum kolumdakiler yüzünden :p
ne ise tehmuzun 27 sine az kaldı o güne odaklandım bu arada misafirimiz var:d abim geliyo yakında 27 sine yetişcem dedi ama söz vermiyo :/ olsun gelcek ya .:D uzun zaman oldu koltununn altına tavlayı vermeyeli bi balıga cıkmayalı :d