Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun garip bir ruh halin var serkan abi...(diyene bak sanki ben çok normalim) tavla oynamaktan,balığa çıkmaktan,yarışlardan zevk alıyon..yazılarından neşeli bir olduğun anlaşılıyor...ama diyon mahhalleye girdğim zaman tüm pencereler kapanıyor falan ohaa :=) pc oyunlarınıda seviyon :=) köpeğin var besliyon...ne kadar çok uğraşın var yahu...bunların hiçbiri yok bende mesela..bu kadar uğraş arasında bu psikolojik travma niye ki? ha pardon şu kızdan............................aynı dertten muzdaribiz o yüzden bu konuya girmemem en iyisi.
telkinler işe yarıyor be abi...düzenli dinlemiyon belki...özel telkin sparişi ver...aşk acısı unutma telkini vardır belki...olmadı hipnozla kızı unut...old boy filminde görmüştüm adam kızıyla ilişkiye giriyordu bilmeden...(belki film ama kimse o adam kadar acı çekemez) bu adam filmin sonunda hipnozla geçmişi unutuyo falan...filmde olsa gerçeklik payı var yani hipnozla unutulabilir...ben mesela şuan ki sevdiğim kız başkasıyla evlenirse( o günleri allah yazdıysa bozsun) bu hipnoz olayını düşünüyorum...:=) selametle....
birde kullandığın hapların isimleri ney ben bir araştırma yapayım...hangi durumlarda kullanılıyor falan..:O) bye... |