07-07-2008, 01:29 AM
|
#6 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: NASIL DİNLESEM DAHA İYİ? canım kendine güven ile devam etmen daha yararlı olur diye düşünüyorum..
umursamaz davranışlarının suçluluk telkini ile ilgili olduğunu sanmıyorum tatlım..
aslında bu davranışın eski halinle kıyaslandığında ilerleme olduğunun göstergesi olsada
denge içinde olduğunda huzurla yol almana yardımcı olacaktır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279
bu gün ertelediğin ya da aman boşver diye nilendirdiğin ve olumlu olduğunu sandığın duyguların
bundan 3 ay ya da 3 hafta sonra karşına suçluluk duygusu olarak çıkacak..
dolayısıyla bu noktada negatif egonun ince bir oyunu ile zayıf halkandan yakalanmış olabilirsin..
elbette ruhuna işlememiş canım benim.. forum içinde gördüğüm kadarıyla aslında zevk aldığın konularda gayet başarılısın ve çok çalışıyorsun..
neden ertelediklerini yapmamak gibi bir alışkanlık edindin acaba..
neden hala tezini hazırlamak için adımlar atmıyorsun..
seni başarıya taşıyacak olan araç hedeflerini gerçekleştirmekten alıkoyan asıl sebep ne ..
amacın senin için gerçekten önemliyse niçin bu konuda gerekli hevese sahip değilsin..
sevgili redflowers keopstan öğrendiklerimiz konusuna bu konuda yapabileceğin güzel bir çalışma ekledi..
dilersen şu seni engelleyen tembellik huyuna ufak bir çalışma yap bakalım.. karşına neler çıkacak..
istersen yapabilecek güce sahip olsduğunu bildiğin halde ısrrala ertelemeye çalışarak kendini mi yoksa bir başkasınımı sabote etmeye çalışıyorsun..
telkinlerden kısa sürede verim alarak güzel haberlerini duymak dileklerimle ..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |