Ynt: corlumemet'in değişim süreci mehmet e- kitabın o sayfasına geldiğimde bende zınk diye kaldım ve senin bu konuda yazmanı bekledim..ben adil beyle bu durumu özel olarak konuştum..senin seminere katılmana bu konuşmadan sonra..sesimizi çıkarmadık..adil beye benim epilesisi olan insanların hipnoz edilemeyeceğini, duyduğumu söyledim..oda bana epilepsisi olan kişilerin çok çabuk derinleştiklerini ve hızla ilerleyebildiklerini bu yüzdende korktuklarını söyledi..bunun için epilepsisi olan kişilere hipnoz yapmanın tavsiye edilmediğini, ama hipnoza kesinlikle girmesinler denmediğini söyledi..ben tekrarla yani arkadaşımızın hipnoza girmesinde sakınca bulmuyorsunuz doğrumudur diye sordum..doğrudur hayal hanım..ben onu ona uygun olabilecek şekilde transa sokarım dedi..seminerde ne yaşadığını bilmiyorum orada değildim..ama sonrasında yazdıkların..özel hayatında, tek başına herkesten daha kolay transa girebildiğini düşündürdü bana..sen yinede sor ve bizide bilgilendir ablam emi..saygılı sevgiler |