Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2008, 11:32 AM   #33 (permalink)
MalloryKnox
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mallory'den Haberler

Pek güzel geçmeyen bir haftasonu ardından sitemize girip güzel ve olumlu mesajları okuyunca içim açıldı desem yeridir :)) Nişanlımın ailesi geldi bu haftasonu. Bayramda yaşanan problemlerden sonra ilk kez görüştük. Tahmin ettiğim kadar kötü geçmedi aslında ama ne kadar farklı olduğumuzu bir kez daha anladım. Bu durum beni çok üzüyor ama ne yapacağımı bilemiyorum Bu ziyaret sırasında kendimde birşeyler farkettim, onlara karşı daha sağlam ve rahat bir duruşum vardı. Hiçbir şekilde kendimden taviz vermedim ve onlarla daha rahat konuşabildim. Telkinlerin ve olumlamaların faydası olsa gerek. Zihnim bu konu hakkında daha net. Ama henüz ne yapacağıma karar verebilmiş değilim. dusun

Bu haftanın en güzel haberi EFT konusundaki çalışmalarımın olumlu sonuç vermesi. Mustang'den ve Hayal abladan aldığım yardımlar ile hormon bozukluğum ve etkileri için EFT yaptım. Yüzümdeki kızarıklıklarda gözle görülür bir azalma var. Kekeleme problemim altında yatan sebepleri bulmak için bilinçaltımı soru bombardımanına tuttum :)) Çok ilginç ve asla inanamayacağım cevaplar geldi. "Kekelemem bana ne yarar sağlıyor?" şeklinde bir soru sordum. "Daha çok ilgi ve sevgi" şeklinde bir cevap aldım. Ne kadar şaşırtıcı!!! Hayatımı gözden geçirince bilinçaltımın beni yanılmadığını anladım. Çünkü çocukken çok yalnızdım, arkadaşım yoktu, ablalarımla da büyük yaş farkı vardı aramda. 8-9 yaşlarındayken taşındığımız mahallede kendi yaşıtlarımı bulabilmiştim Sonra, sevdiklerimi kırmamak, onları üzmemek için kendimden ödün verdiğimi hatırladım (telkinlerden sonra böyle davranmayı bıraktım). Yaptığım herşey sevgiyi ve ilgiyi üzerimde tutabilmek içinmiş aslında. Şimdi bu sevgi ve ilgi eksikliği duygusuna EFT yapacağım. Bu duygularda azalma oluyor mu olmuyor mu hissedemiyorum. Çünkü bilinçaltıma soru sordukça bu duygular düşünce baloncuğu gibi beynimde oluşuveriyor. Bedenimde herhangi bir yerde hissedemiyorum bu duyguları. Ama yine de EFT yapıyorum. Umarım doğru ilerliyorumdur

MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla