bigci sen ne olmuşsun böyle ablam.. neler söylüyorsunn tmm bir zehra olayın vardı ama bu kadarını senden beklemiyordum doğrusu sen neşeli canlı kanlı bir çocuktun topralan sana yakıştıramadım sen çok güçlüsün aslında farkında değilsin
telkin nasıl işe yaramaz yaramasa ben de yaramazdı
inan buna bende yaradıysa sen de haydi haydi yarar canlan biraz kımılda kendine gel e hadi ammaaaaaaaa.. yakışmıyor sana erken pes ettin
ben de ilaç kullanmıştım ama telkinler kadar hiçbir sonuç alamadım boşa giden 3 sene sen de ilaçlara değil telkinlere sarıl düzenli dinle gece mutlaka dinle kendini bilinçli olarak yönetmeyi dene ki bilinçaltına olumlu msjlar ver biliyorsun o biz nedrsek onu yapıyor zehra dan daha iyileri çıkar kerşına seni haketmeyen birine değermi be canım benim alenin dediği gibi ücretli telkinlerden sipariş ver bunnu için süreci hızlandır olrmu super hadi görelim seni aslalar gibi çık karşımıza sen güçlü sağlıklı akıllı ve zeki bir türk gencisin herşeyin üstesinden gelirsin evelalah sitedeki bütün gençlerimizde eveallah..hadi bakiimm göriimm seni güzel haberlerini kutlayalım boşver ilaç doktor sen kendini iyi tutmaya çalış önce