Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2008, 02:51 PM   #50 (permalink)
alen
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

hi my günlük...nasılsın ben bomba gibiyim :=) ( ıyy bir giriş bu kadar kötü olabilir) :=)
kendim değişiyorum,tabiki bu bana yetmiyor çevremdeki insanlarıda değiştirmek istiyorum...onlardaki değişimi görmek, kendimdeki değişimi görmekten daha çok heyacan veriyor...
yaklaşık on gün önce msn'den tanımadığım bir arkadaşın kişisel iletileri dikkatimi çekmişti...onla sohbete daldım,Allah inancının kaybolduğunu,anti-sosyal,karamsar ve depresyonda olduğunu belirtti...bende elimdeki telkinleri yolladım...yapması gerekenleri belirttim...aslında dediklerimi uygulayacağını hiç sanmıyordum ama galiba inandırıcı konuştum ki aralıksız dinlemiş telkinleri...bugün kabus gördüğünü ve iştahının açıldığını belirtti...çok mutlu oldum :=)

bugün depresyon telkinini eklemesini söyledim..ego ve suçluluk listende kalsın dedim tabiki...sonra kendine güven,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı telkinleri yollayacam... evet herkes değişmeli..dünya fani,ölüm ani,iyi yaşamak gerek yani (ıyy giriş gibi bitişte iğrenç oldu) :=) :=) öpüorum kocaman...bye..
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla