Merhaba ben hande:) tesadüf sonucu karşılaştıgım bu site ve içerikleri inş cok işime yarayacak:)Çok ihtiyacım oldugu bi anda karşıma cıktı bu site. Kendimi sevmeye,güvenimin oluşmasına ve en kötüsüde suçluluk duygusundan kurtulmaya cok ihtiyacım var ve bunlar sanki hayatımı altüst ediyor hayat bana hiç bir zevk ve mutluluk vermiyor kendi kendimi telkin etmeye cok çalıştıgım halde bu durumdan kurtulamadım.Siteye dün üye oldum işime yarayacagını düşündügüm başlıkları okudum ve yorumlarınızı,şaşırdım..! :)Acaba dedim olabilir mi bende başarabilirmiyim bunu:)ego güven güçlendirici ve sucluluk bunları indirip dün geceden bu yana dinliyorum.İlk dinlemeye başladıgım andan itibaren kulaklarımda bir ugultu ve başımda az bir agrı dışında bir yan etki görmedim:)hım birde miğdem bulandı pek önemsemiyorum bunları amacım iyi bir sonuc alabilmek
Birde kızım müzigi dinledigim odada uyuyor gece birden kalktı anne o konuşan kim dedi:) bu arada 6 yaşında :) buna şaşırdım cünki müzik cok kısık sesle dinliyordum ve ben dinlerken telkinleri hiç duymadım acaba o duymuş olabilirmi uyku esnasında diye düşündüm:) olabilir mi ? ki :)neyse cok güzel bir site inş başarlı olabilirim emegi gecen herkeze teşekkür ederim..