Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2008, 03:47 PM   #10 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: NASIL DİNLESEM DAHA İYİ?

kısmencim içsel sesin seni daima en doğru şekilde yönlendirecektir.. super

kendine güven konusuna yoğunlaşmak istiyorsan bu konuda mutlaka çok haklısındır..
listeni bu şekilde oluşur ve dinlemeye başla canım..

5 dk.lık örneği içimizdeki blokajları ortadan kaldırmak için egomuza yaptığımız oyun olarak verdim.. wave

bilinçaltımız oyunsal çalışmalardan çok hoşlanır..

yapmayı istemediğimiz şeylerin temelindeki engellerimizin direkt olarak farkında değilsek bunu mizansel çalışmaalrla değişitirebiliriz..

örneğin hedef spor yaparak selülitlerden kurtulmak olsun..

bunun için bir çok egzersiz vardır..
sayıları bir anda yapmak isteyenin gözünü korkutur..

3 set yapmazsan işe yaramaz şöyle olur böyle olur diye bir sürü uyarı verilir..
içerideki blokaja bahane hazırlanmıştır; zaten en az yarım saat yapmazsam bi işe yaramaz bu hareketler..
şimdi yarım saat vaktim yok.. alışverişe gideyim yaparım.. kitap okumayı bitireyim yaparım.. dur şu maillerime bir bakayım yaparım..
ay bu gün çok yoruldum.. zaten sabah yap diyolardı yarın sabah olsun yaparım..

bu zincirleme ertelemeyi kırmak için; 1 dk .. tek hareket.. üzerinde abiye kıyafet olsa dahi egzersiz yaparsa döngünün gidişini eylemi ile değiştirmiş olur..
üstelik yaptığı hale içinden güldüğü halde eylem gayet inandırıcıdır.. ve bilir ki selülitlerinin geçmesi için bir eylemde bulundu..
yarın bu iki harekete çıkar.. belki üzerinde kot pantolonu vardır ama eylem mekanizması bir kez harekete geçmiştir..
bir hafta sonra keyifli eylemi gerçek bir egzersiz bütününe dönüşür..
inandığı içinde iyileşmeleri başlar..

başlangıç tetikleyici hareket olduğu için sevgiyle .. sıkılmadan yapılması gerekmektedir..
onun için 5dk. dedim..

kendin için en doğru belirleyici eylemleri kendin oluşturacaksın..
yeter ki niyetine sadık kalarak mutlu bir şekilde yap..

sevgiler..