Alıntı:
Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar şu linktekileri de sevabına bi çevirin. http://www.matrixenergetics.com/qeeg.aspx
tr-ance, bu linkte dalgaların etkilerini gösteriyor. gerçi sen biliyorsun bi el atıverde riçırt ın yanlış bildiği varsa düzeltelim hayrına |
arkadaşlar ben bu sayfadan anladığım kadarını size aktarayım, Richard 'ın matrix şifalalandırma uygulamaları esnasında hastalar beyin dalgalarını ölçen QEEG cihazına bağlanmışlar ve cihazda da kanıtlanmış ki Richard hastalarına matrix şifa uygulaması yaparken,insanların beyin dalgalarını kaydırma,değiştirme yeteneğine sahipmiş.
Çalışma sonucu QEEG cihazı ile dedekte edilen ;insanların matrix şifalandırma aşaması süresince(o kuantum alana geçiş zamanı boyunca) beyin dalgalarında beta çeşidi olanlar büyük artış kaydedilmiş..Diğer dalgalardan ziyade en çok beta dalgası yayımlanması artmış..
Kendi kızında Justice de denemiş ,yine matrix şifalandırma süreci boyunca cihaza bağlı kalmış ve çıkan sonuç ,alpha dalgalarında artışın gözlendiğiymiş..
Başlangıçta okurken sanmıştım ki ,matrix şifasına maruz kaldıkça beta dalgası yayımı beynimizde artıyor,ama kızından örnek verince dedim ki demekki böyle bir genelleme yapmak yanlış..Bu verileri vermesindeki sebep matrix şifalandırması süresince insanların beyin dalgalarını değiştirebildiğine kanıt olmaları ,yani matrix şifalandırması süresince her tür dalga boyunda değişiklikler oldugunu soyluyor ve bu kişiden kişiye değişebiliyor (umarım doğru anlamışımdır
)
Bir de Kalp atış hızlarının da değiştiğini ölçtüklerinden bahsetmiş ve onunla ilgili verileri koymuş
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --