Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2008, 10:29 PM   #98 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

ARKADAŞLAR

çocukluğumda halamın kızı ( büyük ablam) çok zayıftı..halama, ablama balık yağı içirmesini tavsiye ettiler..balık yağı eve geldi..3-5 gün sonrada şekilsiz şişman bir kız..misafir geldi..anneler aralarında konuşuyorlar..genç kızlar..bahçede çeyizlerini işliyor ve muhabbet ediyorlar..ben aralarında ordan oraya geziyorum...bir an halam misafir olan kızın hasta olup olmadığını sordu..annesi başladı ağlamaya..kıza küçükken balık yağı içirmiş, ve kızın dengeleri bozulmuş...balık yağının faydalarını biliyorum ama.hatta 39 kilo olduğum devrelerde, eşim türkiyeden getirtmişti..birde marifet yapmış gibi bak sana türkiyeden ne getirttim dedi..ben balık yağını görür görmez hemen o kız geldi gözümün önüne, o balık yağını tabiiki wc içti..hatta eşim...allahın tek damarı..bunu başkası içseydi şimdi varile dönmüştü sen bir gram bile almadın..diyerek sevgi ile hayretini belirtti..balık yağının .yan etkileride var...bence önce doktora sorun, birde ginko bloba mıydı neydi onu sorun oda yanılmıyorsam konsantrasyonu arttırıyor..siz kaç gündür balık yağı dedikçe benim gözümün önüne o kızcağız geliyor..etmeyin, eylemeyin....belki ben abartıyorum ama önce doktora danışın..adil bey doktor değil..sonuçta..sonra hayal abla ideal kilo medisi nerde derseniz çok üzülürüm..