Ynt: hipnoz metinleri emelciğim
yıllardır kişisel gelişimle ilgilenirim..kişisel olarak gelişmeye çalışırım..kişisel gelişimin başlarında olumlamalarla tanıştım..bir çok kitap okudum...ben mi? senmi, sorusunu en güzel şekliyle deneyimledim..
nezaman "ben şöyleyim" dediğimde..olumlama daha bilinçaltına doğru aldığı yolun çeyreğini bile kat etmeden..bilincim kaldırdı başını..nah dedi bana.. ee tabii dedim.çok tekrar etmek lazım..ne kadar tekrar ettiysem edeyim..bilincim bana bunun aksini öyle bir şekilde isbat ettiki..söylediklerimin tam tersi yaşamımda tezahür etti arka arkaya..
bende başladım.."hayalcim sen..şöylesin" demeye hatta bilinci kandırmak için biraz alaycı bir şekilde, bilinçaltı nasılsa yorum yapmıyor, işe yaradı.
ayrıca subliminal telkinlerde, zaten ses duyulmuyor ki..bilinçaltımız senlik benlik derdine düşsün..bu site aldı başını yürüdü..allahımıza çok şükür..hayatım değişti artık bir ekol..gerek telkinleri..gerek tüm içeriği ..gerekse üyeleri ile...meyve veren ağaç taşlanır...taş atanlarada saygılı sevgiler ama şu amcayı ben bi göreyim..arayayım şimdi nette..dedim ama vazgeçtim. |