Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun selam sevgili günlük merhaba naber nasılsın iyisindir umarım iyi olmanı temenni ederim 00:04 08 tehmuz yarısa 3 hafta var daha
ablalarım ve lier abim ve alen dostum yorumlarınız için tsk ederim
aleninde dedigi gibi ben aslında cok mutlu gevzek birisiyimdir bizim dükkanda benim yüzümden kolay kolay iş yapılmaz :D cünkü rahat durmam hep sakacı gülen eglenen birisiyimdir olayın üzerinden uzun zaman geçdi zehra yı ben unuttum ama zehrayı kalbim unutmadı
ne günler geçirdik zehrayla gece hayal ederdim yaa benim sevgilim var niye öpmüyorum geceleri ertesi günü hayal ederdim okulda direk sarılcam öpecegim koklayacam derdim ama olmazdı hep bulusdugumuz bi yer vardı orda bulusur el ele okula geçerdik ordan orada beklerdim zehra gelecek simdi sarılcam öpcem derdim ama onu karsımda görünce öpemezzdim güzel gözlerinin içersindde bohulurdum yutkunamazdım bogazıma bi şey olurdu dügümlenirdi nefes
hayat dururdu saniyeler geçmezdi saniyeler içersinde hayellere dalardım hayellerimde onu görürdüm cocuklarımızı görürdüm sonra beni uyarırdı serkan serkannnnn gene daldın hertanem yaaa :'( bu arada o bana cantanem derdi bende ona hertanem lakablarımız o idi
işte öyle sevdim ben onu elini zorla tutdum daha dorusu o tutdurdu
bi yada 2 kere öpmüşümdür toplasanız oda yanakdan öpemezdimki utanırdım korkardım belki daha dogrusu öpmeye kıyamazdım onu ben: ( onca anımız var
o gitti beni yanlız bırakdı bir gün asklar bitiyo fakat hatıralar kalıyo giden gitmişdir gittigi yerde bitmişdir o beni gittigi gün kaybetmişdir ama işte hatıralar aklıma geldikce dayanamıyorum ':(
oysaki ne kadar seviyoduk birbirimiz daha dorusu ben sevmişim hep o sevmemiş
işte o hatıralar aklımdan kolay kolay cıkcak degil :'( beni üzen büzende bu hep :'( bilmem hayatimdegisti ailesiyle canki ile ablalarım la tanısmasaydım belqi dha ne delilikler yapardım :8 ama önüme bakmaya calısıyorum beni beklyen bi hayat var sorumluluk sahibiyim iş yeri calısdırıyorum profosyonel bi takımım var hayat boşş oyna oyna koşş :ğ
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |