Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 01:10 AM   #103 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

sevgili günlük..
cuma günü patronumuz tatile çıktı..anlayacağın canımı sıkan 2 kişiyle başbaşa kaldım, tam da olayların üstüne..bu ara işler biraz durgun, hele bugün resmen bomboş oturduk. bugün ablamın doğum günüydü. dünden kalma hafif bi kızgınlığım olsa da eve gelirken onun seveceği tür bir kaç turta cinsi birşeyler aldım. annem pastayı onun istediği şekilde yapacaktı (yaptı da) bu yüzden pasta almadım. biraz duygusallık var bu ara üzerimde, nedendir anlamadım. geçen 2 haftaki şen halim pek yok bugünlerde. sanırım sevgilimi baya özledim haftasonu internette kamera ile konuştuk ama yanyana olmak gibi olmuyor. 69 gün kaldı.. zaman geçmiyor gibi geliyor bir yandan ama 156 dan geri sayıyorduk..yarısının altına indik. neredeyse 2 ay var gelişine. o gelene kadar iş yerinde belli bi noktaya gelmiş olmayı çok istiyorum. bir de bu ara yine kendime takmaya başladım (fiziksel olara) hadi hayırlısı.. dilerim bir an evel tekrar toparlanırım bu halimi hiç sevmiyorum..
aa bir de haftasonu ailecek biryerlere gidecektik arabayla, babama ben kullanayım mı dedim..azcık mırın kırın etti ama sonra baktım güveniyor, nereye gitsek ben kullandım arabayı allaha şükür bi sorun yaşamadık.. (zaten ehliyetimi almıştım. ) araba kullanmak bana çok heyecan verdi, acayip mutlu oldum. dün akşam hatta hayal ablamın çekim yasası medisini yapıp öyle uyudum, bütün gece rüyamda araba sürüyordum aa bi haber daha, önümüzdeki haftasonundan itibaren tenise başlıyorum..haftasonları 2 saat ders alıcam, babamla da oynayacağız.

dilerim önümüzdeki günler daha iyi olur ve buraya daha güzel şeyler yazarım..

sevgiyle..

ezgi

not: bugün telkinlere başlayalı 43 gün bitti..
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla