Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 03:53 AM   #47 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

Alıntı:
caribbean Nickli Üyeden Alıntı
merhaba silvia ne güzel böyle dinlendirici, kafanı dağıtacak şeyler yapman. belki de çocukluğunu özlemişsindir, bilinçaltının etkisiyle yapmışsındır.
sana bir müjde vereyim, sanırım o uyur ve uyanıklık arasında konuşmalar dediğin şey bilinçaltının kötü düşüncelerden temizlendiğine işaret. eminim o an değişik bir mutluluk ta hissetmişsindir.
yani bugünden sonra hayatın önemli bir dönemeci atlattı bence, bundan sonra hayatını daha bir değişmiş hissedeceksin bence, kafan daha da rahat olacak, nereden mi biliyorum? kendimden tabi ki, aynısı bende de oldu ve o andan itibaren hayatımda herşey değişmeye başladı. sihirli bir değnek değmişçesine.
yorumun için sağol caribbean :)
haklısın...telkinlerden önce de nadiren o konuşmalar beynimden geçip giderdi ve şimdi olduğu gibi o zamanlarda da çok rahatlatırdı..bir de o seslerin genelinin kendi düşünme sesim veya konuşma sesim olduğunu farkettim....sanki birilerine birşeyler anlatıyorum veya kendi kendime birşeyler düşünüyorum gibi..
ben de bu olayı şuna yorumladım...sanırım gün içinde düşündüğümüz şeyleri beyin biz uyurken biz farkında olmadan düzenliyor ama bazen o kadar ihtiyacı oluyor ve acele ediyor ki bizim tam uykuya dalmamızı beklemeden...tıpkı gardop düzeltir gibi dolaptaki bütün elbiseleri düzensizce döküp saçıyor bazen kelimeler cümle olamıyor veya cümleler birbirinden bağımsız oluyor yada cümle arasında konuyla ilgisi olmayan kelimeler... (ondan neler geçtiğini yakalayıp anlayamıyorum) ve biz o aşamayı uykuya tam dalmamış olduğumuz için yakalıyoruz sonra ait olduğu raflara koyuyor galiba ..eğer bu uyanırken oluyorsa da iş yarım kalıyor :)
bilgisayarımızda da diski birleştirme işlemi vardır ya hani...aynı programın dosyalarını yanyana getirip boşlukları birleştirir falan...daha hızlı çalışması için...aynı sistem galiba

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla