Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 04:00 AM   #238 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

dolasdım geldim bu arada köpek dedim gece gece köpegin birini ezdim ya :P ama bi şey olmadı frene basdıgım anda önüme atladı daha dorusu arabaya saldırdı tampona vurdu ama köpege bi şey olmadı
hayal ablanını son sozu zorumamı gitti aklımdamı kaldı hani artık bana saygısı yokmusya ne bileyim kafam karısdı

shamanic abla ne demişdin sen dobiyi nasıl büyüttün yarısı nasıl kazandın
kangal büyütmek zor işdir gerçekdende zor işdir cok büyük bi alana ciddi bi bücceye mangal gibi bi yürege ihtiyacınız var onlar bende vardı büyüttüm dobimi oglum gibi sevdim yeri geldi azarladım yeri geldi boynuna tekmeyi vurdummu oldugu yerde ters takla atdırdım yeri geldi bogazımdaki lokmayı ona verdim ben yemedim ona yedirdim halada öyle besliyom onla biz 2li gibiyiz aracımıda yarıs aracı yapma efsanem babamdan geçdi projeyi kafamıza koyduk
önce büyük sanayi esnafı daha sonra rektefiyecimiz dahja sonra ivedik esnafı dalga geçdigimizi zannetti o aracın yürüyecegini fakat ilk yarısında garanti kol cıkartıcanı yatak vurcanı tepe pisston sipoplara dayancagını ne bilem headersin aşırı ısınmadan patlayacagını söyledi :d daha ilk yarısında derceye girdi bunun cok acık ve bariz bi sebebi vardı

inanç güç emek hırs
simdi söz veriyorum sezon 19 ekimde bitiyo 19 ekime kadar cindoruk bigci serkan gercekden cindoruk olacak zehra yı tamamiyle silcem kendime güvenim saten var bu sıkıntıları atıcam o kadar inanarak bu günlere geldimki yüzüm kara cıkmıycak ve turkiyede fazla bilinmeyen ama hayranları on binlerle hitap edilen turkiye oto drag sanpiyonası 2008 sezonuna karabulut opel performans ve s.k adını damgalıycam ve gozumdeki mutluk kalbimin temizligi umutlarım bosa cıkmıycak
arabeks muzige gelince alıskanlık galiba 300 küsür bin mp3 arsivim var su anda cansever calıyo memedim sarkısı :d dinledikce askerligim aklıma geldi :p
telkinlerin bende işe yaramama sebebini bi ögrensem günde 1 saati aşkın dinliyorum hatta saatlerce telkin yaptırmama gerek yok ben kendi telkinimi yaptım :D kızmayın ama bana banel geldi telkinler bende tatlı bi modifiye yaptım üzerinde ufak bi mix yaptım new age sucluluk telkininden :D arabada dinliyorum onu sürekli olarak subbuffer beynime işletiyo telkni :d
bunun zararı olurmu ?_ sanmam
bu arada ilaçları düzenli alırsam tamamen uyusuyo vucudum ve tekrar o madde istegim geliyo o yüzden tırsıyorum düzenli almaya calısıyorum bide doktordan korkma sebebim beni alacagını söylüyo ve bu sefer alırsa en az 1 ay ben 1 ay orda kalmak istemiyorum o yüzden cünkü orda ilaç tedavisi yok :s ametemde serum var sadece:s sabah aksam serum yiyosun yıgın enkaz halinde zombi gibi geziyon ortalıkda zignin acık fakat kasların gevsiyo ben bunu sevmiyom ama cok felaket derecede faydasını görüyorsunuz
rahatlıyorsunuz yoga yapmıs gibi oluyorsunuz ama ben sevemedim niyeyse birde ordaki ortam diger hastalar misal ilk yaptıgımda bi kızın ırzına geçip zorla kanına enjekte ederek alısdırmıslar :'( o kızla baya arkadas olduk [ ki kendisi ile arada bi konusuruz bi kerede beraber grup terapisi görmüşdük ] o kız beni fena etkiledi hastaneyi o yuzden sevmiyorum
bu arada soguk bira içmeyin gece :p gerçekden bas arıtıyomus :d az önce denedim iyi degildi bu arada ailem
onlar benim herseyim her tanemmm nurtanem cantanem abim matametik profosorü hayatı boyunca okuyan insanlardan
ön lisans okdu arkasından 4 sene okudu ögretmen oldu askere gitti geldi 2 sene daha okudu o bitti 4 sene daha okudu simdi hala bişeyler yapıyo ama ne bilmiyorum erzurum ataturk uni de dekan gibi bi şey ablam ilahiyatcı ank uni mezunu 3 dil biliyo su an bakanlıkda soruyom ya anne abimler nasıl böyle çatır çatır çatttır uni bitirdiler annem bana hep sunu diyo
abine sor anlatsın abim meslek lisesi elektirik bölümü mezunuymus
babam sinan ders calıssın diye televizyonun kablosunu kökünden kesermiş :D abim babam yattıkdan sonra geri tamir edermiş kabloyu babam kesermiş abim baglarmıs peki ya ablam dedim
ablanı sorma bana dedi niye dedim korkuyorum ablandan dedi niye anne dedim ablan lise yıllarındaki iken kesin bu kız flozof olacak derlermiş bilmedigi hiç bi şey yokmus :d yaa peki ben dedigimde ise
babam beni mulipalarla cikolatalarla büyütmüş arabaya merakım ta dogdugumda varmıs bebekken ben uyumazsam katla zinha asla arabayda cıkıp 1 tur atmadan uyumazmısım .p yaa anne saadade gellll sonuç ne ? oglum sen kopuk büyüdün cok kopukdun abinin cekdigi acıyı görmedin ablanın yoklugunu hissetmedin pc cıkdı ilk sana aldık cep telefonu cıkdı ilk sana aldık cıkdı ilk sana aldık anne anlatma aglıycam :( peki sonuç
abini kaybettik oglum
benim annesi oldugumdan supe duydughunu bile dusunuyorum kafayı sayılarla bozdu en son 5 ay önce telefonda sesini duydum banka kredys felan fişman yuzunden aramıs
ya ablam oda ilahiyatla kafayı bozdu yok kurani cozuyorum yok bilmem ne yok su yok bu kendi cocuklarına vakit ayıramıyo benim farkım ne anne
sen ailemizin içinde idin biz büyüttük seni doya doya evlat sevgisini yaşattın bize ha kopuk concon büyüdün baban teknik adam olsun dedi seni zorla universiteye yolladık ama sen tuttun sanayi allah sanayi tamam malımızı varlıgımız saattık sana sanayiden dükkannı açdık araba dedin arabanı aldık simdi senden tek istegimiz var bizi ölene kadar bırakma abin ve ablan gibi yapma [[ bu konusma 1 hafta felan evel geçdi annemle ]]

bende annem ve babam icin yasıyorum varmı ötesi :p
bu arada iyi geldi bu ya hatırldım bu konusmayı ben kendime yeni ugraslar bulmalıyım kafam iyice dagılmısken yetmiyo ugraslarım alen diyo ya herseyin var
su uykuyu çözsem bide super olacak :p buldum yeni ugrasımı 6 ay evel kanal d d yayınlanan Bizim Mucitler' tv programına secilmedigim için sinirlenip kırdıgım benzinsiz calısan motor siklete :d tekrar dönsem iyi olacak dur iyi aklıma geldi ona döncem yarın hurdalıkda yatıyodu her yani pas tutmus
ben sanpiyonluk kupamı alırken siz yanımda olacaksınız ailem yanımda olacak adı malum sahissa cehennemin dibinde banane umrumda degil :P
bu arada hayal abla :d agustosda izmirdeyim :d oglun ve sen tüm gün eglencez hazırla kendini eksoz kokusuna ve lastik dumanına
bu arada o 3 lük kupasını henüz almaya gitmedim ben tehmuzda 2sini bir alırım her hal :p tehmuzda saten cerende gelicek rovansa ben yarısdan cekildim 3 olan şahısda kuran hatası yaptıgı için diskalifiye oldu yani beni yenen daha dorusu ben yarısdan cekilince pist ona kalmısdı o diskalifiye edilince 3 lük otomatik olarak bana geçdi puanda aldım ama henuz bende degil kupa o kupayı tehmuzda alırım büyük ihtimal ama tehmuzdaki 1 lik kupamla beraber