Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 12:14 PM   #239 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

serkan sana saygı duymuyorum demedim "alırım saygımı geriye" dedim..bak son yazdığın mesaja..ne güzel uğraşların var..hatta icad demişin..harika..ablam 1 ay çok zaman değil.bir çok insan o ilaçları uzun yıllar kullanıyor..evde kendin, kendi kafana göre yapıyorsun tadevini ve sonuç alamıyorsun..neyse sen şimdi hastaneye gitmek istemiyorsun ya okey..yalnız doktoruna git..ben uyuyamıyorum benim bu problemim neden kaynaklanıyor de..hastaneye yat derse şu anda bana destek olna insanlar var.onların desteğiyle ben bu durumu aşacağıma inanıyorum..yalnız uykularım düzene girsin istiyorum..de..ayrıca seni zorla hastaneye yatıramaz...ama uyku problemine çare bulmak zorunda..son mesajında anlattıkların senin tamda benim düşündüğüm yapıda bir insan olduğunu gösterdi..şimdi senden beklediğim..bu gerçek serkanın devamlı olarak hayatta yerini almasını sağlaman..telkinleri kendin modifiye ettiğini söylüyorsun daha geçen gün cem başka bir sisteme uyarladığı için kalitesinden kaybettiğini yazmıştı..şimdi tam olarak aklımda değil..neyi nasıl yaptığı..cemin günlüğüne bakarsan öğrenirsin..SAYGILI SEVGİLER