Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 03:44 PM   #54 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kısmen günlük

günlük keşke başkaları da senin gbi olsa.müdahale hakkı bulmasalar kendilerinde.evet ,çok sıkıldım kendimi toparlayamıyorum artık ,en yakınımdakiler hevesimi azmimi alıp götürüyo,düşüp tekrar ayağa kalmak ,sonra bi daha bi daha ...,offf ... yaşamıma müdahale edilmesinden bıktım, eğer istemiyosam yorum bile yapmasınlar ama yapıyolar çünkü daima ihtiyaç duyarlar buna, yaşama amaçları bu dur çünkü. kafalarındaki-olmak istediğin adam olmazsan ,paçandan habire çekiştirip dururlar.yanlış olduklarına inandıkları şeyleri düzeltmen için şansta tanırlar göyya hatanı düzeltmen gereken tarih bile bellidir. o süreden sonra istedikleri gibi olmadın mı , yağını suyunu mazotunu verdik nası çalışmazsın diye çıldırırlar .en büyük cehennemi de çevrendekiler oluşturuyomuş.okyanus aşırı gitmem gerekimyo sanırım,kendi imkanlarımla .