Alıntı:
maxim Nickli Üyeden Alıntı
kitabı okumama rağmen uygulama konusunu tam olarak idrak edemedim...
iki nokta seçiminde hissel anlamda ne gibi bir yol izlenebilir.....
dr.bartlett iki noktayı seçin ve bunu zihninizde birleştirin diyor,bu tam olarak nasıl yapılabilir ki ?.......
ve diğer yöntemlerin iki noktaya uyarlaması nasıl tamamlanıyor....
dr.bartlett matrixin doğuşu hikayesinde küçük kıza ve annesine süpermen dizisini anlatırken orada beliren süpermen pelerinli kişi ile yaptıkları uygulamanın kısa bir özetimi oluyor.... |
SeLam..
Ben İki Noktayı BuLduğum Anda İmajinasyona Başlıyorum Ve O İki Noktayı Sanki Kelepçeyle Birbirine BağLıymış Gibi Görüyorum.. ( Enerjiyle OLuşmuş Bir Kelepçe.. ) Fakat Onu ÖyLe Bağlamadan Önce Noktaları buLduğunuzda O Nokta OLan YErin Altındaki Dokunun Kasıldığını Hissetmeye ÇaLışın.. Oda Noktaları Birbirine Bağlamada Bir YoL.. Fakat İkisinide Yaparsanız Başarı Oranınız Artar.. Sanırsam Zaman Yolculukları Ve ArketipLerinde Nasıl OLduğunu Merak Ediyorsunuz.. O Konular Aslında Biraz Kalbin Sesini Dinlendiğinde BuLunan ŞeyLer O Konu Hakkında Tam Bir Yorumda BuLunamam.. ( Herkesin Kendine Göre Tarzı Var Eğer Siz Benim Tarzımda Yaparsanız Başarı Oranınız Düşebilir.. ) İşte Süpermen Örneği Tam Bunu Anlatıyor.. Birde Hastasının Kolunu İyileştirmeye ÇaLışırken " Burada OLmadığını Düşün.. " Diyen Bir Ses Vardı Sanırsam Kitapta.. Oda Buna Çok İyi Bir Örnek.. Umarım AydınLatabilmişimdir Sizi..
SevgiLer Ve SaygıLar..