15-04-2010, 11:59 AM
|
#5 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Alıntı: >pckopat< Nickli Üyeden Alıntı
güzel bi paylaşım olmuş ama lütfen Allah(cc) ya tanrı demeyin nereden çıktı bu anlamıyorum tanrı putlara denir lütfen araştırın bunu.. | Doğru özneldir. Sizin doğrunuz size, benim doğrum bana :) Bize sadece birbirimizin doğrusuna saygı duymak düşer. Allah, Tanrı ya da başka bir isim söylemem O'nu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmez. Ayrıca sadece bu isim kullanılır diye bir şart yok, sevgiyi ve doğruluğu anlatan herşey sonuçta O'nu anlatır. Ben şimdiye kadar aramıza kimsenin girmesine izin vermedim :) Şartlara, koşullara, sıfatlara bağlı kalmadım sevgimi dile getirirken. Ve bundan da büyük bir mutluluk ve huzur duydum. Bundan sonra da aksini yapacağımı sanmıyorum. Teşekkür ederim.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |