Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 07:01 PM   #323 (permalink)
stormguard
Teğmen

Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Sevgili pamuk.. her şeyi çok hissediyosan bu seferde hislerine takılıyor olabilirsin, atıyorum.. iki noktayı hissettin, imajine ettin, bilinçaltınla iletişime geçtin, o sana arketipleri gösterdi, sende uyguladın ama sonuç yok diyorsan.. sonuca his boyutunda bir çengel attığını ve uygulama bitmesine rağmen, zihninin bir kısmının sonuçta takılı kaldığını bana düşündürttü. Ne dersin :) attım bakalım tutacakmı :P

Felixcim, iki noktayı kullanarak kuantum alana girdikten sonra her şey doğrudur.. artık orda yapman gerekeni yaparsın. Sonrada salıverirsin. Seninkinin, benimkinin, başkasının yaptığı her türlü imajinasyon, bütünleşme, bilinçaltı arketipleri vs.. doğrudur, ama tek koşulla o da kuantum alana giriş yaptıysan (yani iki noktayı birbirine bağladıysan) bu yöntem için bu başlangıç koşulu.. sonrası artık seninle iç aleminin arasındaki iletişimle alakalı ve son noktada, serbest bırakabilme düzeyinle alakalı. Sevgiler.
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla