Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun selam sevgili günlük naber nasılsın ben iyiyim fakat kafam güzel kendi tabirimle folloş :S kafamda 1 dünya kendime ceki düzen veriyorum artık dedigim gibi bu gün sabah ilk iş dükkanı acıp temizligimi yaptıkdan sonra lattopumu acıp sirket dosyalarını karısdırmak oldu babamla ortak bi şeyler yapıyoz fakat bi düzen yok sonuç vahimm kardayız fakat zararlı kar cepde para yok :S
piyasadan 36 milyar küsür alacagımız var buna lakin 32 milyar 220 borcumuz var :s kafam karısdı bi ora bi bura gene bana iş seyahatı gözüküyo yedek parça ve ar-ge calısmaları adına önümüzdeki hafta izmir adından istanbul ardından konya yapcam :s aralıksız dinlenmeden kafamı asıl karısdıran gecenlerde cok eski müşterimiz babamın basbakanlıkdan ahbabı bi abimiz kızı için bi araba düşündügünü söyledi once bi porshe var onu bize getircekdi bizde modifiye resterasyon karısımı bi şey yapcakdık araç basdan aşşa yeniden yapılancak 87 model bi araç ben araba dan bahsedince koltuklarım kabardı cünkü dükkanımıza ilk defa bi porshe gircekdi :D bu gün cekici ile geldi araba haşatt koltuklarına varana kadar :D kafam o yüzden karısık internette haklarında bir az arasdırma yaptım kafamı bi hyespalarda bi o arabada bi yarısda benim su mucitlik projesine bakmadım bile bu gün ama bu gün güzel geçdi
bu arada söylemeden edemiycem ben cankimi özledim :p gerci o bana defol dedi ama onu seviyorum o gitsede beni bıraksada sonsuza kadar sevcem kalbimde oda ':(
iyiki varsınız hayatımdegisti ailesi sizde iyiki varsınız sizin sayenizde mutlu oluyorum
telkinler ve titanic esliginde basladı aksam kafama koydugum seyleri yapmaya basladım beni ne mutlu ediyorsa onları yapcam :=) beni arabalar en co mutlu ediyo onların saten içersindeyim [[ bu arada özür dilerim basınızı şişiriyorum arkadaslarda laaa cindoruk 2 dakka sus lannn beynimizi yedin araba modifiye bmw anaaaaa araba dan baska bi şey yokmu bu dunyadaaaaa derde ]
ilacımjı aldım uyur giderim bir azdan bu arada haftaya tekrar gitcem doktora carsamba günü musayitim ona güne program ayarladım istanbula gidiyor geliyor doktora ugruyorum o neticeye göre o hafta konyaya geciyorum ona görede izmire gecicem amaizmire agustosda geçerim galiba :S fırsatdan istifare gezerim :D izmire geçersem babama baba ben izmirdeyim işlerim uzadı diye yutdurup 2 günlügüne bodruma yada çeşmeye kaçarım :D:D
mutluluk düşünüldügü zaman oluyomus gercekdende ben mutlu olmayı düşündüm planımı yaptım programladım ve mutluyum kendi iç sesimi dinledigimde bi camoronon motorundan cıkan sesi duyuyorum :D bu bana hırcınlık diyo daha dorusu hırs diyo kazanma azmi diyo 27 tehmuz bekle beni 29 haziranda nasıl inletdiysem hipotrumu 27 tehmuzdada inleticemm mutluk tarifi yapmamı isteseniz ben sadece araba derim ailem derim yaaaa nabıyım ben kafam basmıyo bişeye sevmiyorum hiç bi şeyi o kadar sevmiyorumki okumayı bile red ettim ailem zorla okuttu bende okudukca bir üst sınıfa geçdikce yavas yavas öss havalarına girdikce sevindim okumak guzel bi şeymiş sonradan fark ettim simdi nabıyorum gözlerimi kapattım derinnn bir nefes aldım elimde kupam var tüm hipotrum beni alkıslıyo vee zafer benim :d s.k adı inliyo bu kadar basitmiş :p
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |