Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2008, 01:52 AM   #69 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba günlük;Hayal abla ve disik eksik olmayın sizlerin varlığıda yeter benim için ben bir ara internette araştırmıştım bulamadım telkin hipnozla ilgili kitaplar alıp okudukça inşallah bende yazmasını öğrenirim hayal abla bu arada telkinlere başlamışsın herşey daha iyi oluyor ve olmaya devam edecek inşallah herkes için..

Bugün; sabahtan pek iyi olmuyorum nedense belkide kendimi dışarı çıkıp gezmezsen iyi olmazsın gibi bir düşünceyle şartlandırdığım içindir belkide uykuyu fazla kaçırıyorum neyse 15 te işe gittim saat 16 ya kadar sersem gibiydim aslında ondan önce 20 dakikalık bir transa girip kendime telkinlerde bulunmuştum sanki 6 aydır dışarda gezmiş gibi rahat oluyor ve olucaksın ..gibi bu sebepten biraz daha iyiydim ama tam olarak değil ilerde inşallah bunu tam olarak oturtup daha uzun süre etkisinde kalıcam.İşte de bi ara yalnızken kendimi yine transa soktum gittikçe daha derine daha derine gittikçe daha derinleşiyorsun göz kapakları gittikçe daha ağırlaşıyor sanki birbirine tutkalla yapıştırılmış gibi artık gözlerini istesende açamıyorsun gittikçe dahada derinleşiyorsun bu şekilde kendime telkinler vererek en sonunda da çok uykun olduğu bir an aklına geliyor ve uyuyorsun diyerek kafam zaten yamulmuştu ondan sonra heralde bi 10 dk uyumuşum uyandıktan hemen sonra telkinlerin etkisin hissetmiyorsun ama bir süre geçtikten sonra iyi olmaya başladım bugün daha iyi zinde ve anda yaşadım diyebilirim bundan önce tam da kötü düşünmeye başlamıştım Adil bey anlaşılan beni tam resetledi artık dinlediğim sublimal telkinlerde işe yaramıyor sil baştan yeniden mi dinlemeye başlıyım diyorken telkinden sonra durum değişti.Transta rahatlamak ve derinleşmenin çok önemli olduğunu anladım bu süreyi biraz daha uzun tutmalıyım ustalaşana kadar sonrası iyiydim sessiz ve sakindim ama biraz fazla sessizdim sanki neyse ilerleyen günlerde kendi kendimi programlamaya devam edicem yavaş yavaş öğrenmeye devam ediyorum.Başarısızlık yoktur sadece sonuçlar vardır başaramadığını düşündüğün zaman aslında bir konuyu daha elemiş olur ve çıtayı yükselterek kademe atlarsın.

Bana teşhisi koyan doktorum aklıma geldi bugün adam düşünmeyeceksin rahatsızlığını diyordu gerçektende düşünmediğimde daha iyiyim ama gelde düşünme doktor bana çık gez eğlen evlen diyordu ama ben hep dışarda gezemem ki her zaman dışarda neşeyi bulamam belki bir üç beş ama sonra mutlaka hüsrana uğrayabilirim asıl neşe huzur sevgi içerde içerdekini keşfettikten sonra dışarıdaki olumlu yada olumsuz olayların pek bir anlamı kalmıyor.

Önceden bir söz okumuştum 20 dakikalık yoğun bir konsantrasyon 8 saatlik uykuya eşdeğerdir diyordu yanılmıyorsam buddha geçenlerde internette gezerkende 20-30 dakikalık derin bir hipnoz 8 saatlik uyku uyumuş gibi rahatlık verebilir ama bu çok nadir olur diye bir cümlede okumuştum bunu söyleyende Yabancı bildiğimiz dostumuz hipnoz kitabının yazarı celalettin uzuner her iki cümlede aynı o zaman yoga yada meditasyonun asıl kaynağı hipnoz zaten adil bey de demişti bazı insanlar daha çıkıyor mağaraya giriyor yada bir eve kapanıp günlerce çıkmayıp kemale (yanılmıyorsam)eriyorlar gibi sözler söylemişti sizin bunları yapmanıza gerek yok transınızı derinleştirerek daha kısa zamanda öyle olabilirsiniz demişti galiba gerçektende öyle diyebilirim ama henüz bu konuları yazmam için erken..

Şidilik iyi geceler günlük..