Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2008, 07:02 PM   #36 (permalink)
umut_84
Teğmen

Tesekkür: 4
13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umut_84 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Umut'un Seyir Defteri

Merhaba. Baya oldu yazmayalı. Hep olduğu gibi biraz konuşmaya ve tavsiyeye ihtiyacım var. Yaz tatiline girdik. 2 dersten kaldığım için planladığım staja gitmeme kararı aldım. Yaz okulunda iki dersi geçip 3 sınıfa temiz olarak başlamak istiyorum. İzmirde hayatım neredeyse memleketimde olacağı kadar sıkıcı geçiyor. Yaz okulu haftamın 3 gününü tamamen alıyor. Arkadaşlarım dışarıya çıkmıyor. Canım sıkılıyor. Tek başıma dolaşmayı sevmiyorum hiç. En azında şehiriçinde kalabalıkta tek başıma olmak hoşuma gitmiyor. Perşembe günü psikolog ile konuştuğumda ne kadar iyiydim. Kardeşimin gelmesi çok sevindirdi. Gidince fazla üzüldüm. Hala da devam ettiriyorum. Bir türlü böyle şeyleri geçiştirmeyi öğrenemedim. Yalnız kurt olarak yaşamaya alışmalıyım belki. Eskiden olduğu gibi. Bağımlı olmamalıyım. Beklenti içine girmemeliyim. Sadece ben kalıcıyım. Herkes birgün yok olacak. Ben yok olduğumda ben olmayacağımdan ben yok olana kadar ölümsüzüm. Zaman yetmiyor. Zaman geçmiyor. Çalışıyorum. Birazda eğlenmek istiyorum. Eğlenmeyi öğrenmeliyim. Eğlenmek öğrenilir mi? Dönüp dönüp aynı yere geliyorum. Mağara adamı olduğum günleri özlüyorum bazen. Kız arkadaşımın olmasını istiyorum. Sonraki gün olmamasını istiyorum. Hiç bir çaba harcamıyorum. Hiç bir kızdan hoşlanmıyorum. Amacım için çalışmalıyım. Sadece amacım için. Normalde yolun eğlenceli olması lazım. Eğlenmiyorum ama. Kıskanıyorum eğlenen insanları. Tekrar abartmaya başladım. Tekrar yazmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Kapattığım muslukları açmak istiyorum. Kalemimden kan damlasın istiyorum...
Kendinin önemli
Olduğunun farkına vardığında
Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak..
umut_84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla