Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2008, 10:05 PM   #80 (permalink)
tatlıcadı
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

merhaba hepinize nasılda çabuk geçmiş günler çok özledim sizleri günlüğümü bana destek olan moral vermeye çalışan tüm arkadaşlarımı eveeettttttttt nerde kalmışım bir bakalım eşimle başbaşa harika bir 5 gün geçirdim oğluşumun mezuniyetini de aradan çıkardık bu arada "anaokul henüz " derken koşturmacayla 1 ayımız geçti araya kuzenımın sözü nişanı derken temmuz olmuş bir anda canım babama gelince artık bastonuyla adımlaya biliyor buda bizleri inanılmaz mutlu ediyor keşke hiç yaşanmasaydı dediğim anlar hala çok fazla olay olduğunda hissettiğim acı dün gibi hala çok özlüyorum canım babamı eskisi gibi görmeyi ama hayat işte su gibi geçiyor zaman yaşlanıyoruz hızla ama ben hala babamın küçük kızı olmak istiyorum hayatta başıma ne gelirse gelsin onu hep arkamda bir duvar gibi görmeyi çok özlüyorum ve hala onu böyle görmek bana çok acı veriyor bir yandanda şükrediyorum hayatta olduğu için canım her istediğinde ona sarılıp öpebildiğim için ve asla hayal kurmayı bırakmıyorum yine torunuyla "oğluşumla" parka gideceklerini birlıkte uzaktan kumandalı arabalarını yarıştıracaklarını bizi kavağa balık yemeğe götüreceğini ve annemle el ele sahilde yürüyeceklerini ....................
ve asla unutmuyorum YAŞAMIN TANRI TARAFINDAN BİZLERE VERİLEN EN GÜZEL ARMAĞAN OLDUĞUNU sevgiyle kalın