selam günlügüm nabe rnasılsın ben iyiyim ama moralim az buz iyi degil ya simdigene kızcaklar bize tamam iyiyim iyim yaa ama bende ne yapayım ya gece gece moralimi bozuyolar hüzünlendiriyolar resmen suratıma karsı hakret ugradım defolu yedim tek sucum çok sevmek cankam dedim cananım dedim oda bana cankam diyodu ama yalanmış hiç sevmemiş beni :'( onca laf söyledi suratıma zoruma gitti canımdan cok seviyorum hala onu o mutlu olsunda aeosun neise kapatalım o konuyu saten niyeyse hep öyle gidiyo :'( cankam dedim defol dedi shamnic ablam diyo sen mutsuz olarak mutlu oluyo mutlu olmak ne felan hayal ablam diyo saygımı senden alırım böyle olursa off kafam gercekden guzel bu aralar ama mutlu olacagım size söz verdigim gibni mutlu olacam mutlu olacam mutu olacam ne ise bu gün nelermi yaptım guzel seyler yaptım bombaaa gibi biliyorumm bu arada artık yarıs yok susun herkez sussun yarıslardan bahsetmek yasaklıyorum bu günlükde ben msn me hayatim degisti.com yazdım bi ara rakiplerimden birisi siteye uye yarısdan benzin hortumumn patladıgı icin ayrıldıgımı ve bakır alasım hortum kullanıcamı bi dahaki yarısda biliyo :@:@:@:@ kimsse siteye uye ve bunlarıda okuyacak
brader senin gibi gençleri pistlerde görmek istiyorum mekan bille hipotrum ordayım 27 sinde alayına karabulut performans ama boyle gözleyeceksen beni olmuyo gel çayımı iç sana arabamı söyleyim her noktasına kadar :o ne ise casus var anlıycanız aramızda :P ne ise bu gün cok süfferrr geçdii dikmen cankaya kücük esat gezdim bayabi :d işlerim yogun gibi idi :D mutluyum yani geziyorum durmadan telkinlere son surat yunus sesi dalga sesi su sesi doga sesi birde titanic film müzigini dinliyorum mutlu edicek ne varsa yapıyorum işte oluyorumda hadi günlük aliva derçii
iyiki hayatım degisdi ailesiyle tanısdım iyiki ablalalrımla tanısdım iyiki sizlerle ve kötü anlar yasatsada seni allaha havela ediyorum defol desede cankamla tanısdırıd sagol hayatım degisdi gercekden degisdi
ve bu arada sagol mücevher ablacıgım kalbin bi mucevher bi pırlanta gibi gerçekden