Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 01:53 AM   #245 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Bu aralar kendimi yorgun hissediyorum...Annem sürekli sorup duruyor,neye moralin bozuk diye...Birşeye değil aslında...Ama yorgunum...Ruhsal olaraktan...İzmirdeki olaylar,öncesi fln yormuş beni...Yeni yeni kafamı topluyorum denebilir...İzmir macerası sayesinde İstanbula gitmek istemedim...Aslında süper bir fırsattı...Judas konserine bir bilet buldum ama açıkçası gitmek istemekle istememek arasında kaldım...Bir yanım çok istiyor,bu süper bir konser ama bir yanımda istemiyor bir sülale vır vırı daha çekemeyeceğim...Sonra düşündüm iki kere Tori Amos geldi gitmedin,sonra gideceksin Judas'a aferim Sycorox diye:)
Kardeşimler gidecekler kafile halinde,banada resmen yalvardılar,inadım tuttu...Ama valla amcam zaten dolu laf soktu iki arada satanistmisin diye...Bir kere daha çekemeyeceğim...
Birde eğer gidersem kardeşimle kız arkadaşının peşinde dolanacağımki bu eğlenceli olmayacak...Parada fazla olmadığından kısıtlı olacak herşey...Ben mesela İstanbula gittiğimde vintage dükkanları teker teker gezmek istiyorum...Sonra o maketçiden bir Freddy yada the Crow makedi fln almak...Bunlarda olmayacakki...
Yani reddettim,ve çok pişman değilim...
Önce ruhsal dünyamı değiştireyim,düzeleyim Judas'a ben giderim yurtdışında çıktığı konserlerine fln...