Yüzbaşı
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba günlük, dün çok kötü şeyler yaptım.
egom çok mu güçlendi ne anlamıyorum, sonradan düşününce haksız buluyorum kendimi, kesinlikle de öyle.
dün kalabalık bir caddede karşıdan karşıya geçerken, sıkışmayayım eğilip bükülmeyeyim diye, karşıdan gelen bir adama omuz attım, hiç bir şey olmamış gibi umarsızca, adam birşey de demedi. önümde giden 25-30 yaşlarında bir kadın vardı. gıcık oldum yavaş yavaş yürüyordu. şuna bir çelme taksam da yıkılsa ne biçim yavaş yürüyor dedim içimden, çok geçmeden kadın aniden sağa döndü, ayağıma takıldı, düşmedi allahtan, bilmiyorum kasıtlı mı yaptım. ego mu kontrol edemez oldum. belki de kasıtlı yaptım, bilmiyorum ama. sonradan pişman oldum olanlara. sonra bugün, su almıştım büfeden, aldım suyu açtım içecem, hiç dikkat etmemişim, yarısı buzmuş, egom yine devreye girdi. pardon, bu buzlu su, bunu ne yapacağız? dedim. bizlik bir mesele yok dedi, açmışsınız kapağı dedi.
benim hala bir cevap bekleyip, durduğumu görünce de tamam alın, 50 krş önemli değil dedi. aldım yenisini buzlu suyu verdim. ben giderken adam bişeyler diyordu, sinirlenmişti. eğitim vardı bugün mola arasında tekrar, su almaya gittim, pişman da olmuştum. bir su aldım, diğerinin de parasını verdim, adam almamak için ısrar etti, yine de alın hocam tamam, demin acelem vardı yetişmem lazımdı bir yere, şimdi vereyim dedim. belki de adamın gününü durduk yerde kötü geçmesine neden oldum.
eğitim de 18-19 kişi vardı. kimileri ben kadar, kimileri benden de yaşlı, işe yeni başlayacak olanlarmış. bir iki söz dışında kimseyle konuşmadım, kimseye de müsade etmedim, soğuk bir tavırla hareket ettim. arkamda iki tane arkadaş çocuk vardı. bir tanesi, arkamda ayağını sandalyeme vurup durdu eğitim sırasında, ayağını oynatmadan duramayan tipler vardır ya. gıcık oldum, canım sıkıldı, bağırıp çağırmak geldi içimden, zor tuttum kendimi. adam öküzün teki
arkama bakıyorum keser diye yok yine yapıyor, sandalyeyi öne çektim en sonunda, biraz sonra yine vurup durdu, yine çektim öne. sabırrrr ettim, valla kafa göz dalmak vardı ama, işden de bu sefer atılabilirdim, bir anlık öfke sonucunda. yemek arasında tek başıma gittim, yemek yemeye. döner aldım, sarıyım mı dedi adam yok burda yiyeceğim dedim. molanın az olduğunu düşünerek, vazgeçtim tamam sar abi dedim. oturacak yer bulamadım etrafta, sonunda herkesin geçtiği bir yerde, duvarın dibinde yedim, başta rahatsız oldum ama sonra rahat rahat yedim yemeğimi.
demin ki iki çocuk asansörde bana anketle ilgili sorular sordular. bir şeyler söyledim, hoşuma gitmeseler de, canıımı sıksalar da. bugün ramco aramış beni eğitim sırasında, molada aradım onu, iyiymiş otelde işleri yürütüyormuş turistlerle ilgileniyormuş. 3 haftadır görüşmüyorduk. ne zamandır dostlarımı düşünüyordum ben de. biraz rahatladım şimdi. finoyla da dün mesajla görüştük.
nedendir bilmiyorum ama ağlayasım geldi demin. sahte insanlar gördüm yşne bugün, yüzlerinden okunuyordu sahte oldukları. tam olarak tanımadan kimseyle
iletişime geçemiyorum. kolay kolay arkadaş olamıyorum, seçiciyim. öyle olmakta da fayda var, bazen insanları içleri belli olmuyor, ilk görüşte, sonradan anlıyorsun nasıl biri olduğunu o yüzden, pat diye konuşmadım kimseyle. derste iyiydim, bir sürü sordum mert beye. mert bey de çok iyi, anlayışlı, değişime açık, kendini geliştirmiş biri. bugünün tek pozitif yanı oydu. bak koruma kalkanını devreye sokmayı unutmuşum. negatif enerjileri bana mı geçti ne, canım sıkıldı bugün. öpüyorum görüşürüz.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. |