Alıntı:
acemi-sirine Nickli Üyeden Alıntı
canim cananim cankim,
artik yeterrrr yaa bu kadar olmazki????
ne zaman kovduk seni???
ne zaman defol dedim sana???
daha ne kadar anlayis göstermem gerek, ne kadar sabretmem gerek bilmiyorum...
beni bu kadar yipratmak icin ugrasmaya hakkin yok cankim, yapma bunu bana, hastaligin diyorum, sabir et diyorum, düzelecek diyorum, ne olur
Allah aski icin kendine ceki düzen ver ve ne olur bu kadar üstüme yüklenme...
Inan buraya girmeye korkuyorumkii, herhangi bir üzücü yazi görüp kendimi kötü hissedecegim diye...
bu kadar olmazki, bu kadar bir insana yüklenilmezki, bu kadar aci vermek icin caba gösterilmezki....
Rabbime havale ediyorum seni...
ben bunlari hak etmedim, hak etmiyorum... |
serkan dostluklar çok önemlidir ablam..insan çok kişiyle arkadaş olur..ama dostluklar emek ister...dostluklar tek kelimeyle yıkılsaydı..herkes sadece arkadaşlık kurardı...bak can dostun ne diyor..bence onun hakkında yazdıklarını bir kere daha düşün...sen benim, senin ve şirinenin mesajlarını hiç okumadığımı düşünüyorsan yanılıyorsun..sen bu siteye geldiğinde seninle ben ilgilenecektim..ama baktım ki şirine sana son derece dostane yaklaşıyor..dur dedim onlar iki genç, aynı jenerasyon oldukları için birbirlerini daha iyi anlarlar ve birbirlerinin yaralarını daha kolay sararlar..başından beri şirinenin sana olan tavrı değişmedi, peki senin tavrın ona karşı, neden aynı değil.sana söylediği sözü yazmışsın..anladık..eğer şirine bu sözü söylediyse, sen ona ne yaptın, aranızda ne gibi bir mevzu geçtide bu sözü söyledi...ayrıca .sana hakaret etse, burada neden etmedim desin...aranızda yanlış anlaşmamı var..daha doğrusu senmi onu yanlış anladın..ben olsam senin yerine şirine gibi bir dostu kaybetmemek için, bir kere daha düşünür, dostumu kaybetmemek içinde elimden geleni yapardım..SAYGILI SEVGİLER