Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2010, 08:11 PM   #1 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart SUYA BAŞKA BİR BAKIŞ

Dr. Masaru Emoto'dan Su Üzerine Mesajlar

24 Ekim 2005

Son zamanlardaki ciddi doğal afetlere karşılık olarak kalplerimizi birleştirelim.

30 yıl önce, bazılarınız Apollo 13’ün üç astronotunun mucizevi kurtuluşunu hatırlayabilir. Bir çok insanın eve dönüşün imkansız olduğunu söylemesine rağmen, bu astronotlar neden hayatta kalabildiler. O zaman 30 yaşında idim ve neden olduğunu anlamamıştım. Ama, şimdi suyun, titreşimin ve rezonansın bilgeliğini edindiğim için, anlıyorum.

O zaman, tüm dünyadaki insanlar birlik içinde, bu astronotların güvenliği için dua ettiler. Su ile 20 yıllık araştırmam boyunca, insanların dualarındaki, düşüncelerindeki ve sözlerindeki muazzam gücün varlığını öğrendim. Einstein’ın E = MC2 denkleminin yardımı ile, şimdi Apollo 13’ün mucizevi kurtuluşunu açıklayabilirim.

25 Temmuz 1999’da, saat 4:30 am’de, sözlerin gücünün tecrübe edilmesini yönetmek için 350 insan Japonya’nın en büyük gölünün kıyısında toplandılar. Bu deney Dr. Nobuo Shiova tarafından yönetildi, Dr. Nobuo Shiova bu yıl 103 yaşına girdi. Orada, aşağıdaki sözleri tekrarladık :

Büyük Deklarasyon

Evren’in sonsuz gücü, gerçek ve büyük uyuma sahip bir dünya yaratmak için kendisini topladı.

Bir ay sonra, yerel bir gazete gölde büyük bir değişimi bildirdi. İşte makale :

27 Ağustos 1999’da Kyoto gazetesinin haber makalesi, dua edildikten bir ay sonra

Daha önce her yıl gölün yüzeyini kaplayacak kadar olağanüstü şekilde büyüyen yabancı aquatik alg (yosun) türleri, [Kokanadamo], bu yıl Biwa Gölünün yüzeyinde görülmedi. Ayrıca bölgede oturanlardan kötü koku ile ilgili çok az şikayet geldi. Toplanan alg miktarı da çok azdır.

Göldeki görevli, “alg’ın anormal büyümesinin olmaması çok iyi. Ancak, bunun iyi bir şey olup olmadığını merak ediyorum, çünkü bunların nedenini bilmiyoruz” diyor.

Orijinal olarak E = MC2 formülündeki M = kütle ve C = ışık hızı. Ancak, bunun gerçekte M= İnsan sayısı ve C = Bilinçlilik olduğuna inanıyorum. Şimdi, bu formülü kullanarak, göldeki fenomen aşağıdaki gibi açıklanabilir :

Burada, M = 350, Tüm Japonya’dan toplanan insan sayısı ve C = her bir insanın saf duasının enerjisi. Çalışmayı yöneten Dr. Shiova’ya herkes saygı duyduğu için, herkes duanın bu güçlü saflığını verebildi. Onların saf dua sözcükleri dış uzaya ulaştı ve 300,000 Hz frekans ile rezonansa girdi ve göle tekrar geri yansıdı. Göldeki bu ultrasonik dalga, göldeki suyun arınmasına yardım etti. Ultrasonik dalganın suyu neden arıtabildiğinin açıklaması aşağıdaki gazete makalesinden anlaşılabilir :

Sankei Gazetesinde, 16 Nisan 2000 de yayınlanan makale

Osaka Municipal Üniversitesi, Teknoloji Fakültesindeki Prof. Yasuaki Maeda (çevre kimyacısı), ultrasonik sesleri kullanarak suda çözünen dioksin ve PCB gibi organik klor bileşenlerinin toksik materyallerini ayrıştırmak için bir yöntem geliştirdi.

Suda çok küçük kabarcıklar üretmek için suya 200 Hz ultrasonik ses uygulandığında, kabarcıklar kimyasalları absorbluyor ve ayrıca onlar patladığında, onları bir arada ayrıştırıyor.

Öyleyse, Apollo 13 vakasında, dünyadaki insanlar ilk kez bir araya geliyordu ve astronotların güvenliği için dua ettiler. Bundan dolayı, astronotlar için edilen saf duaları ile çok sayıdaki insan tarafından yaratılan yoğun enerji dış uzayın su moleküllerine ulaştı ve onların rehberlik yapan pilotları (rehberleri) olarak rol oynadı. Şimdi, bu su moleküllerini pilotlar olarak anlamak burada uygundur, çünkü pilot sözcüğü orijinal olarak suyun rehberleri anlamına gelir.

Kollektif bilinçliliğin gücü ile birlikte sözcüklerin büyük gücünü anlayabildiğimiz zaman, doğal afetler tarafından yapılan tahribatın genişlemesini önlemek için bir yol bulabiliriz.

Tüm doğal afetlerin, enerjide dengesizlikler olduğu zaman gerçekleştiğini düşünüyorum. Ve enerji titreşimdir ve bu titreşimin kaynağı Hado olarak adlandırdığım şeydir. İnsanların bilinçliliğinin bu Hado ile direkt bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı, son zamanlardaki doğal felaketler insanların bilinçliliğindeki dengesizliklerin sonucu olabilir.

Barış ve uyum dileyen o insanlar birlik içinde bir araya geldiği ve bir arada konuştuğu zaman, dünyanın dengesini tekrar kazanacağına inanıyorum.

Şimdi, özellikle Pakistan’daki depremin ve Wilma kasırgasının tahribatı için, dünyada huzur isteyenlerimiz bir araya gelelim ve sözcüklerin gücünü yaratalım. Uykuya dalmadan önce bir hafta süreyle aşağıdaki sözleri tekrarlayalım.

Yetişkinler için :

Evren’in sonsuz gücü, gerçek ve büyük uyuma sahip bir dünya yaratmak için kendisini topladı.

Çocuklar için, su, dünyanın enerjisinin dengesini tekrar kazanmaya yardımcı olabilecek titreşimi taşıyabilen tek madde olduğu için, çocukların saf kalpleri ve zihinleri ile aşağıdakileri söylemelerini istiyorum :

Su, seni seviyoruz,

Su, sana teşekkür ediyoruz,

Su, sana saygı duyuyoruz

Sevgi ile ve teşekkürler,

Masaru Emoto

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla