Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 06:46 AM   #60 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

Alen ailelerimizi seçemiyoruz ve bizlerin hayatlarında çok önemli yer tutuyorlar. Biz çocuklar Allahın onlara emanetleri ve bu emanet verilirkende bir kullanma kılavuzu yok kendiliğinden korumayı öğreniyorsunve bu bazen çok zor oluyor.Bunun sonucuda çocukta istemeden bir çok kötü etki bıraka biliyor.Bizler suçladığımız kişilerin yerinde olduğumuzda belki onlardan daha kötü şeylerde yapabiliyoruz.Bunu sana söylerken hem annesinden şikayet eden bir evlat olarak ,hemde bir anne olarak söylüyorum.Ben anneme kızdığım şeyleri kendi çocuklarıma bazen daha katı şekilde uyguladım .Çünki başka bildiğim yoktu.Ailene yüklenmeden kendini onların yerine koy ve onların ailelerinde yaşadıklarını anlamaya çalış birde üstüne sorumlulukları koyup öyle değerlendir .Onlara kızamyıp acıdığını göreceksin .Ama bu onları değiştirmeyecek sadece senin biraz anlayış göstermene yardımcı olacak daha az kızacaksın .EFT yi denemeni tavsiye derim .Biz kızmla bir çok şeye uyguladık ve çok faydasını gördük .Henüz matrixle ilgili bilgimiz yok kitabı dün aldık bakalım.Kendinin farkında olve önce kurtarmaya kendinden başla.