Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 04:32 PM   #16 (permalink)
hadiya
Teğmen

Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hadiya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Depresyon Dünde Kaldi Doğa

Sevgili **shamanic** polyannacılık oynamayı sevmem ama çok ilginçtir iyiki bir kaç gündür içimden kötü şeyler geçiryormuşum çünkü bu forum öyle genişki insan okumakla bitiremiyor ve benim içimde bu sıkıntı olmasaydı asla kalkıp sorunumu yazmazdım ve sanırım bu konuyuda forumda gezerken gözümden kaçırırdım az önce sana ilginden dolayı teşekkür ettim ama yazdığın linke tıkladıktan sonra bu teşekkürün ne kadar hafif ve değersiz kaldığını hissettim bu yüzden şimdi bilinçli olarak yazdığın cevap için içten teşekkür etmek istiyorum .....
Ya birde tabii bu sadece bir varsayım ama paylaşmak istiyorum..... her ne kadar sır gibi kitapları okuduysamda içimde biraz boşluk vardı gittikçe açılanbir boşluk.... inan olsun bu likntekiler o boşluğu dolduruyor demem şu ki sanki bir şey bunu okumam gerktiğini düşündü ama sabırsız ve çabuk sıkılan biri olduğum için forumun içinde bunu bulamayacağım için içime bu sıkıntıları soktu ne yapıp edip senin aracılığın ile kendini okuttu
çokmu saçma ???? amaaaaaaan kimin umrunda sonunda eksik bilgiye ulaştım.. ama senin o linkteki yorumlarında başlı başına yardımcı zaten teşekkür ederim 96
hadiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline