Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2007, 09:57 PM   #45 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

geçen hafta ablama giderken bir şey farkettim, benim doğru dürüst giyecek bir şeyim kalmamış, ya attım yada birilerine verdim.bilmiyorum, hemen evde kumaş operasyonuna giriştim. kendime iki pantolon, dört tanede buluz diktim, bu sene modellerde benim zevkime göre, allahtan bi tarafım babaanneme çekmiş çok saklantılı kadındı rahmetli, baya kumaşım varmış, bu yaz şık pık geziyorum haberiniz olsun dostlar,bu değişim değilse nedir? iyiyim iyi.her gün bir öncekinden daha iyi oluyorum, bu arada sanıyorum çekim yasasını harekete geçirdim, iki yıl önce bağışıklık sistemim tamamen çöktü,kan değerlerim berbattı,saçlarımda bir hafta içinde tamamen dökülmüştü, iyi bir bakımla ve eczacımın tavsiyesiyle aldığım,bitkisel haplar saçlarımı üç ay gibi bir zamanda yeniden uzattı, ama kan değerlerim halen daha iyi değildi,içtiğim hapada inancım kalmadı, ben daha değişik ne yapsam acaba diye düşünürken, ve bu arada siteyi gezerken, korkunc oğlumun elma sirkesi hakkında verdiği bilgiye rastladım, ona takviye olarak ısırganotu tohumu almaya karar verdim. ısırgan otu tohumunu içmeyi pek sevmem insanın dişlerinin arasına girer, ama aldım hemde eczaneye kendim gittim, eve geldim, ısırgan otu tohumunu gün içinde ne kadar almam gerektiği konusunda tereddütlerim vardı, ısırganotu tohumu yazdım sitenin birine girdim, tohumun mutlaka öğütülmüş olarak almam gerektiğini okuyunca, hoppalaaaa oldum, evde baharat çektiğim küçük bir değirmenim var, onu elime aldım ısırganotu tohumunun paketini açtım birde baktımki eczacı bana öğütülmüş olanı vermiş,hayatımdan bir iki gündür kendimi çok enerjik hissediyorum, evin içindeyim ama evde fıldır fıldır döneniyorum,hatta dikiş dikerken bir baktım şarkı söylüyorum, sesim çok kötü ama olsun, zaten benden başka kimse duymadı,ayrıca bum bum ses diye kendimle hafiften dalgada geçtim, nedersiniz bu sizce değişimmi? hepinize saygılı sevgiler.