Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun selamun hello günlük naber:D nabion lan kereta :D
yaa günlük allı ballı gitti :'/ sattım ehüüüüüüüü :d ne ise gidenin arkasında aglama gelecek olan ayakda kalmasın :D
bu gün güzel geçdi su anda o kadar mutluyumki sap sap sırıtıyıom simdi melodis kardesimizin dogum günü idi dün mutlu umutlu yıllar inş guzel yaslar gecirir önündeki hayatında simdi dün ben hem günlügüne hem icimden hem dısımdan dedimki lan 1 ay kaldı çeyrek asır demeye 1 ay sonra domm günümü kim hatırlar lam acaba dedim :d peder de gece yarısı odama geldi uyku tutmamıs nabiyon cindoruk bey dedi heçç baba aklıma bi şey geldide oylesine bakıyom bir az sıkkınım flean dedim ne oldu ogluşum dedi baba böle böle ya 1 ay var dogum günümüze kim hatırlar beni tek tük arkadasım var saten felan dedim ne ise :d o gece geçdi babam bu gün dükkana gelmedi dısarda işleri vardı aksama doru gelirim dedi hiç gelmedi benim işim uzadı dedi megersem bi sürpzii varmıs sen dükkanı kapat eve gel dedi :D anneme söylemiş tammmı simdi :d annem bana pasta yapmıs dogum günümü 1 ay önceden kutladık
happy birth day to you serkannn :D şoke oldum onları görünce baba yüregi kıyamamıs beni öyle üzgün görünce :d bana süfffer otesi bi cepp telefonu almıs :D markasını söylemeyim hava olmasın ama pahalı bişey hatta cep telefonu degil cep bilgisayarı :D işletim sistemli telefonlardan yani :D annemde manyakk ötesi bi kot pantolon ve kot ceket almıs 1 günde ne ara aldınız ne ara planladınız bu arada dflgsdgkldfmfsşdldsşffsadfs pardon :D boguluyodum cikolatalı pastaya dayanamamda bitiremedim daha onlar birer dilim yedi kalkdı hepsini ben yiyom :D ye ye bitmiyo annem kendi eliyle yapmıs kocamannnn :D guzel bi aksamdı ya bu gün inş kötü bi haber almam hani cok mutlu olursan bi sey olur derler ya
pederde dükkanda yok canımda sıkılıyodu öyle ya bu gün hayal ablamada pm ile konusurken dedim cok samimi bi arkadasım var dedimki dostum aksama doru işin yoksa ben öglen yemegi yemedi geç yiyim hatta hiç yemeyim 4 gibi geldi ufak bi mangal yakalım kanat felan ucuz orta miink bi şey yapalım dedim :D aksam üzeri arkadaslarla takıldık birazda güldük eglendik eve geldim evde güldüm eglendim wallaha cokkk cokkkk mutluyum bana fazla bile geliyo enerji ile taşdım doldum isteyen varsa enerji yollayabilirim çokkkk çokkk mutluyum çokkkkk pozitifiimmmmmmm :D:D
offf ben fena mutluyum bu gece yaa bu arada telefonum cok manyak otesi haa :D lalalalalla :D bagırmak geliyo içimden bana fazla geliyo falla bak isteyen varsa taze taze yollayım bu enerjiden :D hadi mujaksss öpdüm günlügüm :D cokkk mutluyum yeniden dogdum 1 ay sonrasına hazırlık oldu
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |