Alıntı:
maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
  Canım benim çakra dengelemek nerden çıktı bilmiyorum ama çakraların yerlerini biliyorsan niyet ederek bioenerjinle dengeleyebilirsin.Dengelemede sıralama şöyle oluyor 1-7,2-6,3-5.4 kalp çakrası olduğu için sadece ruh eşini bulduğunda onun kalbiyle dengeleyebilirsin.
  Ben sana sedona yöntemi notlarını göndermedim mi? | sevgili redflowers, cakra dengelemedekı bu sıra nasıl oluyor?
ozetlenebılcek bırseyse zahmet olmıcaksa kısaca yazabılır mısın?cakraları netten buluruz ama bu sırayı ılk kez gordum
96 |
  Canım yeni girebildim siteye o yüzden geç yazıyorum biraz kusura bakma öncelikle.Bunlar dengeleme sıralaması.
  1.şakra Kök-7.şakra Tepe şakrası bunları dengeliyorsun.Bir elin birinde diğer elin diğerinde.
  2.şakra Sakral şakra-6. şakra Alın şakrası(3.göz)
  3.şakra Solar Pleksus şakrası-5.şakra Boğaz şakrası.
  Bunları dengelenmeye niyet ediyorum diyerek bioenerjinizle dengeleyebilirsiniz.Ama önce hepsinin aktif olması gerekiyor dengelemek için öncelikle tek tek kalp şakrası dahil olmak üzere her bir şakraya 5 er dakika enerji verin.
  Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?